• Analoginen rumpukone Arturia DrumBrute Impact

Arturia Drumbrute Impact on virtaviivaistettu analoginen rumpukone kymmenen soundin voimin. Kaikki soundit on suunniteltu alusta loppuun varta vasten Impactia varten.

 

Uutta on erinomaisen kuuloinen analoginen master säröefekti, jonka lisäksi tuttu, liveystävällinen ja intuitiivinen Drumbrute sekvensseri kanavakohtaisine randomness-, swing- ja polyrytmiikkasäätöineen sekä looppereineen on alan oivallisimpia. Toisena uutuutena perinteisen accentin lisäksi soundikohtainen color parametri, jonka voi asettaa step kohtaisesti ja joka lisää kickiin overdriveä, snareihin snappia sekä ajaa hihatteja, tomeja ja FM soundia.

 

Kiitos laajan kontrollialan uusi kick taipuu sekä raakoihin 909 paukkeisiin kuin topakoihin 808 tyyleihin, kahdella snarella luo monipuolisen grooven housesta teknoon ja trapista elektroon, uudet hihatit soivat kirkkaasti, low tomista saa tarvittaessa muokatuksi toisen kickin ja FM sound taittuu täysin uudenlaisiin soundeihin rumpukonemaailmassa.

 

Synkronointi onnistuu käytännössä mihin tahansa MIDIn, syncin ja USB:n kautta.

 

Soundit saa ulos myös ryhmittäin omista ulostuloistaan (kick/snare/hihat/FM sound) ja metronomi ohjautuu vain kuulokkeisiin niiden ollessa kytkettynä niin, että sitä voi käyttää livevedoissa yleisön joutumatta kuulemaan ylimääräistä naksuttelua.

 

Soundit: Kick, 2x snare, hi ja low tom, cymbal, closed ja open hihat, cowbell ja FM sound.

 

Tuotevideo: https://www.youtube.com/watch?v=JhVIowuArSo

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Analoginen rumpukone Arturia DrumBrute Impact

  • Valmistaja: Arturia
  • Tuotenumero: 2405613
  • Saatavuus: Ei varastossa
  • 299.00€

    (Sis ALV)