Konserttiflyygelin kosketus

Kawai CN37:ssä on erittäin realistinen täysimittainen pianon koskettimisto, kaunis flyygelin ääni sekä laadukkaat kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat harjoittelun omassa rauhassa. Digitaalitekniikan ansiosta pianoa ei tarvitse milloinkaan virittää. Soittimen muotoilu miellyttää vaativampaakin silmää ja hinta/laatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan.
CN37 toisintaa aidon pianon piirteet uskollisesti. Sen lisäksi soittimessa on paljon muita käteviä ominaisuuksia, kuten opetustoiminto, jossa on klassisia etydejä ja kappaleita suositusta Alfred course -kirjasarjasta. Concert Magic -toiminto antaa vähemmän pianoa soittaneellekin mahdollisuuden nauttia soittamisesta - painelemalla mitä tahansa koskettimia sopivassa tahdissa, cn37 toistaa oikeita kappaleita, kuin soittaja soittaisi ihan oikeasti.
CN-sarjan hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -koskettimisto toisintaa akustisen flyygelin tuntuman realistisella liikeradallaan sekä jämäkällä, jousettomalla rakenteellaan. Kosketinmekanismi takaa sulavan ja luonnollisen soittokokemuksen. Koskettimiston kolmen sensorin systeemi parantaa soittimen reagointiaikaa ja tarkkuutta, siinä missä rakenteelliset parannukset kautta soittimen vähentävät ylimääräistä melua sekä koskettimien ylimääräistä liikettä kovassa käytössä. CN-37:n koskettimiston jokaisessa koskettimessa on hyödynnetty vastapainoja, jotka tasapainottavat soittotuntumaa.
Koskettimien paino on säädetty toisintamaan akustisen flyygelin raskaampaa bassopuolta ja kevyempää diskanttia. Mukana on myös konserttiflyygeleistä tuttu uloslöysäystoiminto, joka tuntuu koskettimen liikeradan suunnilleen puolivälin kohdalla pienenä nykäyksenä. Tällaiset yksityiskohdat korostavat soittajan itsevarmuutta - yksityiskohdista ei tarvitse tinkiä digitaalipianolla soitettaessa. Harjoiteltuasi cn37:lla voit huoletta siirtyä esiintymään akustisella flyygelillä.
Soittimen koskettimistossa on hyödynnetty Kawain arvostettua Ivory Touch -päällystemateriaalia. Hienoisesti mattakäsitelty materiaali imee sormenpäistä kosteutta, mikä parantaa soittajan soittimenhallintaa tiukemmissakin juoksutuksissa. Pinta on sileä, mutta ei liukas. Pinnoite on myös helppo pitää puhtaana kuivalla liinalla. 
Soitettaessa oikealla pianolla, koskettimistoon kohdistettu voima ei vaikuta ainoastaan äänenvoimakkuuteen, vaan myös soinnin väri muuttuu asiaankuuluvasti. Jotta akustisen flyygelin olemus saataisiin vangittua mahdollisimman realistisesti, jokainen nuotti on äänitetty yksitellen useammalla voimakkuudella keveimmästä pianissimosta voimallisimpaan fortissimoon.
Kawain lippulaiva, täysikokoisen konserttiflyygeli Shigeru Kawai SK-EX:n ja SK-5:n kuuluisa ääni ja olemus on taltioitu Kawain viimeisimmällä Progressive Harmonic Imaging -sämpläystekniikalla. Tämä ainutlaatuinen tekniikka toisintaa akustisen konserttiflyygelin uskomattoman laajan dynamiikan ja ilmaisuvoiman aina keveimmästä pianissimosta voimallisimpaan fortissimoon.
Hintaluokassaan lyömätön 4-tie-äänentoisto on yksi Kawai CN37:n ehdottomia vahvuuksia. Kaiutinjärjestelmä toistaa akustisen pianon koko harmonisen kirjon kaikessa kauneudessaan. Matalat taajuudet soivat soittimen alapuolen kaiuttimista ja keski- ja diskanttiäänet soivat soittimen yläkaiuttimista. Äänen projektio on pyritty saamaan mahdollisimman aidon pianon kaltaiseksi.
CN-sarjan pianot sisältävät Virtual Technician -toiminnon, jonka avulla soittimen käyttäjä voi säätää useita äänensävyyn ja soitettavuuteen vaikuttavia toimintoja. Omat asetukset voi tallentaa laitteen muistiin.
CN37:n muistiin voi myös tallentaa soittoa, mikä tuottaa soittajalle sekä luomisen iloa että apua pianonsoiton opiskelemisessa. Soittimen sisäisessä muistissa on tilaa kolmelle kappaleelle. 
CN-sarjan Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soittimen soinnin syvyyttä ja realismiä kuulokkeita käytettäessä.
USB- ja MIDI-liitäntien lisäksi CN-sarjan digitaalipianoissa on sisäänrakennettuna Bluetooth MIDI, joka mahdollistaa kommunikoinnin älylaitteiden ja soittimen välillä langattomasti. CN37:n saa kytkettyä myös USB-muistilaitteen, jonka kautta voi toistaa MIDI (SMF), MP3- tai WAV -tiedostoja. Laitteella voi myös tallentaa oman soittoesityksensä MP3- tai WAV-muodossa. 
CN37:ssa on hyvä valikoima soitinääniä eri soitinryhmistä. GM2-yhteensopiva äänikirjasto rumpusetteineen ja 192 äänen polyfonia (yhtäaikaisten nuottien maksimimäärä) tekee CN37:sta enemmän kuin vain loistavan pianon.
Kuten aidossa flyygelissä, myös CN-sarjan pianoissa on nuottiteline säädettävällä kulmalla. Tämä mahdollistaa sen, että erilaiset soittajat löytävät helposti oikean soittoasennon myös nuotinluvun kannalta.
Myös CN-sarjan digitaalipianojen pedaalit ovat hintaluokassaan aidoimman tuntuiset. Pedaalien asento ja painotus matkii suoraan legendaarista Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygeliä. Tämä lisää soittokokemuksen autenttisuutta entisestään.
Tekniset tiedot:
Keyboard:
88 individually weighted keys with Ivory Touch surface
ActionRH3 action with Let-Off simulation and triple sensor system
Sound Source:
Progressive Harmonic Imaging™ (PHI), 88 key piano sampling
Virtual Technician:
Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay, Topboard, Decay Time, Minimum Touch, Stretch Tuning, Stretch Curve, User Tuning, Key of Temperament, User Temperament, User Key Volume, Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth
Polyphony:
max. 256 notes
Internal Sounds:
352 sounds + 9 Drumsets, GM2 compatible
Reverb:
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Effects:
Mono Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Ensemble, Tremolo, Classic Tremolo, Vibrato Tremolo, Tremolo+Amp, Auto Pan, Classic Auto Pan, Auto Pan+Amp, Phaser+Auto Pan, Phaser, Classic Phaser, Phaser+Amp, Phaser+Chorus, Rotary (1~6)
Dual Mode:
yes, balance adjustable
Split Mode:
yes, balance adjustable, free split point
4 Hand Mode:
yes
Registration:
18 memory allocations for your own settings
Audio Recorder:
Recording format: MP3/WAV/MID (16 tracks); Playback format: MP3/WAV/MID, Song to Audio conversion
Recorder: 
10 songs, 2 tracks – max. 90.000 notes; 16 track songs with USB memory installed
Metronome:
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 rhythms; tempo and volume adjustable
USB Functions:
Song/Registration load/save, create directory, rename, delete, format
Touch Curves:
Light 1, Light 2, Normal, Heavy 1, Heavy 2, Off (constant)
Temperaments:
Equal (Piano Only), Mersenne pure (Major), Mersenne pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal (Flat), Equal, USER
Lesson FunctionBurgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100), Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849), Czerny 100 (Hundert Übungsstücke, Opus 139), Beyer (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101), Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A, Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B, Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesson Book Level 1, Alfred’s Premier Piano Course Lesson:
1A, Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1B
Concert Magic:
176 Songs
Demo Songs:
31 Songs
Other Functions:
Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), Speaker Volume, Line Out Volume, Tuning, Damper Hold, LCD Contrast, Startup Setting, Factory Reset, SHS Mode, Phones Type, Phones Volume, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off, Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI Channel, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi-timbral Mode, Channel Mute, Auto Power Off, Audio Recorder Gain, Bluetooth MIDI
Key Lid:
yes, sliding type
Pedals: 
Grand Feel System with Sustain (Half-Pedal), Sostenuto and Soft
Bluetooth:
Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Jacks:
MIDI (IN/OUT), USB (to Host + to Device), LINE IN (L / MONO, R), LINE OUT (L / MONO, R), Headphones:
x 2 (1/4" and 1/8" Stereo jacks)
Speaker:
13 cm x 2, 8x12 cm x 2
Output Power20 Watt x 2
Dimensions:
in cm 144,5 (W) x 43,5 (D) x 88 (H)
LC-Display:
128 x 64 pixel LCD with backlight
Weight:54 kg

Lisätiedot valmistajan sivuilta

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

KAWAI CN-37W DIGITAALIPIANO

  • Valmistaja: Kawai
  • Tuotenumero: KAWAICN37W
  • Saatavuus: Nopea toimitus!
  • 1,799.00€
  • 1,399.00€

    (Sis ALV)