Multiefekti BOSS GT-1000CORE

Brand
SKU
BOGT-1000CORE
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
729,00 €

 

Luovan visiosi ydin

Uskomattoman tehokas ja erittäin monipuolinen GT-1000CORE tuottaa täydellisen yhden pedaalin kitaran ja basson soittokokemuksen. Huippumalli GT-1000:n täysi DSP-teho asustaa tämän pienen voimanpesän sisällä tuottaen luokkansa parasta äänenlaatua. Edistynyt AIRD-teknologia, 24 samanaikaista efektiblokkia sekä yli 140 erilaista vahvistin/efektityyppiä takaavat rajattoman luovan ilmaisun. GT-1000CORE sopii mihin tahansa efektilautaan ja toimii erinomaisesti myös itsenäisenä prosessorina livenä ja studiossa. Monipuolinen I/O sekä laaja ohjaintuki tekevät siitä erinomaisen valinnan mihin tahansa settiin.    

 

Perusominaisuudet

 • Huippumalli GT-1000:n täydellinen sisäinen vahvistin- ja efektiprosessointi kompaktina ja kannettavana pedaalina
 • Rajatonta soundintekoa 24 samanaikaisella efektilohkolla – mukaanlukien kaksi eri vahvistinta – sekä lukuisia rinnakkain/sarjassa reititysvaihtoehtoa
 • Ohittamaton soundin laatu 32-bit AD/DA:lla, 32-bit floating point-prosessoinnilla ja 96 kHz näytteenottotaajuudella
 • AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) -teknologia tuottaa luonnollisen tuntuman ja integroituu optimaalisesti kaikenlaisten ulkoisten laitteiden kanssa
 • Mukana klassisia efektejä, vintage-pedaaleja, MDP-efektejä sekä suoraan DD-500:stä, MD-500:stä sekä RV-500:stä tuotuja algoritmejä
 • Erittäin nopea patchien vaihto sekä viiveen sointi yli patchien vaihdon
 • Kekseliäs Stompbox-ominaisuus yksinkertaistaa huomattavasti yleisimpien efektiasetusten käyttöä eri patcheissa
 • Looper harjoitteluun, ideoiden kehittämiseen sekä live-soiton kohottamiseen
 • Korkean resoluution viritysmittari, jossa mono- ja polyfoninen näyttö
 • Kaksi efektilenkkiä ulkoisille efekteille, neljän kaapelin metodille tai erillisinä lähtöinä käytettäväksi
 • 16 paikkaa käyttäjän omille impulsseille
 • Tuki ulkoisille ohjaukselle jalkakytkimillä, ohjauspedaaleilla, MIDI:llä (TRS) ja USB:llä
 • Control out-toiminto vahvistimen kanavien vaihtoon
 • USB audio/MIDI interface tietokonepohjaiseen äänittämiseen ja editointiin
 • Oma basso-tila

Lisää tehoa efektilautaan

GT-1000CORE tuo uudenlaista luovaa monipuolisuutta efektilautaan, oli se suuri tai pieni. Vaihda Memory- ja Manual-tilojen välillä vaihtaen preset-muistipaikkoja tai polkien efektejä päälle/pois ja integroi muut pedaalit helposti mukaan käyttäen mono- tai stereo-I/O:ta. Kahdella efektilenkillä saat ulkoiset efektit mukaan, voit käyttää neljän kaapelin metodia tai käyttää eri syöttöjä PA:han tai tallentimelle. Lisää kontrollia saat ulkoisilla jalkakytkimillä ja ohjauspedaaleilla, saat myös kauko-ohjattua vahvistimesi kanavanvaihtoja. Tilaasäästävillä TRS-liittimillä toteutetun MIDI I/O:n avulla GT-1000CORE voi ohjata tai sitä voidaan ohjata muilla settisi MIDI-laitteilla.

 

Megapedaali

GT-1000CORE on täydellinen ratkaisu soundin prosessointiin erittäin kompaktissa paketissa. Saat matkustettua kevyesti ja saat toteutettua minkä tahansa ammattitason soittotilanteen ilman muita pedaaleja. Käytössäsi on 24 samanaikaista efektiä yhdessä patchissa, mukaan lukien kaksi vahvistinta yhdellä kertaa. 250 user patchin ansiosta tilaa on tarpeeksi tallentaa soundeja mille tahansa keikalle tai usealle erilaiselle. Vaikuttava DSP-prosessori tuottaa tehoa kaikille efekteille, sinun ei siis koskaan tarvitse kantaa huolta, että prosessointiteho loppuisi kesken soundeja tehdessäsi.


Kotistudiosi keskus

GT-1000CORE on täydellinen kumppani äänityksiin ja soittoon kotioloissa. Se on monen kanavan USB audio/MIDI interface monipuoliseen käyttöön audio-ohjelmien kanssa ja kätevä myös reamp-toimintoihin Recording-tilassa voit valita eri kaiutin- ja mikkityypeistä, voit myös ladata 16 WAV-muotoista kaiuttimien impulssivastetta. Sisäisen looperin avulla on helppo harjoitella, rakentaa soundeja ja kehittää ideoita. BOSS Tone Studion käyttöliittymän ansiosta soundien tekeminen Macilla tai Windows-koneella on helppoa ja kätevää.

 

AIRD: Digitaalisen vahvistinprosessoinnin vallankumous

GT-1000CORE valjastaa BOSS:in mullistavan AIRD-teknologian käyttöösi; saat uuden tasoista soitettavuutta, joustavuutta ja käytettävyyttä. AIRD on Katanan, Wazan ja Blues Cube-vahvistimien takana olevan monipuolisen Tube Logic-konseptin kehitysversio, joka tuottaa tasalaatuista vastetta joka tilanteessa, missä vahvistinprosessoria tarvitaan. AIRD antaa GT-1000CORE:lle välineet solahtaa mihin tahansa luovaan asetelmaan, saat nautittua upeasta soinnista ja vasteesta minimaalisin säädöin. Valitsemalla laajasta AIRD Output Select-tyyppien valikoimasta saat sovitettua soundin mihin tahansa määränpäähän, oli se sitten kitaravahvistimen tulo, kitarakaiuttimia syöttävä päätevahvistin tai täyden kaistan monitorointijärjestelmä – tai kaikki samaan aikaan. AIRD on täysin integroitu GT-1000CORE:n vahvistimiin joka tasolla, joten käytössäsi on aina niiden autenttinen sointi ja vaste, sillä, mihin olet kytkeytynyt, ei ole väliä.

 

 

Ensiluokkaiset vahvistimet ja efektit

GT-1000CORE:en on ladattu erittäin ilmaisuvoimaisia kitaravahvistimia, jotka kaikki on tarkasti AIRD:illa toteutettu. Mukana on alkuperäisiä BOSS-vahvistimia kaikkiin kitaratyyleihin sekä kuuluja putkivahvistimia halutuista vintage-comboista moderneihin high gain-nuppeihin. Massiivinen valikoima efektejä on myös mukana; BOSS-klassikkoja, retro-pedaaleita, MDP-efektejä sekä useita algoritmeja BOSS 500-sarjan efekteistä. Useita sarja- ja rinnanreitityksiä, joita on helppo ottaa käyttöön intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Näppärällä Stompbox-ominaisuudella saat usein käytetyt vahvistin- ja efektiasetukset eri patcheissa uusiin asetuksiinsa samalla kertaa.

 

 

Huippuluokan bassoprosessori

GT-1000CORE on erittäin tehokas prosessori bassolle pienessä ja kannettavassa koossa. Kolme AIRD-etuvahvistinta bassolle ovat käytössäsi perussoinnin muokkaukseen, kahdeksan erilaista säröä puolestaan antavat käyttöösi monia lisävärejä. Mukana on myös MDP-bassokompressori sekä chorus, flangeri, touch wah ja monia muita, erityisesti bassolle sovitettuja efektityyppejä. GT-1000COREn monipuoliset efektit ja ulostulo-liitännät mahdollistavat optimaalisen soundin lavalla. Voit yhdistää vahvistimeen tai PA mikseriin tai vaikka molempiin samaan aikaan.

 

 

 


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Multiefekti BOSS GT-1000CORE