Aktiivikaiutin Kali Audio IN-5W

TUOTEKOODI
KALIAUDIOIN-5W
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
350,00 €

Kali Audio IN-5W, 5-tuumainen studiomonitori, valkoinen

Kali Audio IN-5 - kolmitie-lähikenttämonitori samankeskisillä keskiääni-ja diskanttielementeillä

Lähikenttämonitorien suuria ongelmia on äänikuvan muokkautuminen keski- ja ylätaajuuksilla, kun pienikin pään liike vaikuttaa tasapainoon elementtien välillä. Samankeskiset elementit mahdollistavat laajemman hotspotin kuunteluun, ja vakauttavat äänikuvaa.

Kali Audion uusi IN-5 on kolmitie-studiomonitori, jossa on 5"" bassoelementti ja samankeskiset 4"" keskiääni- ja 1"" diskanttielementit. Refleksiputki, bassoelementti ja suurin osa vahvistinyksiköistä on tuttuja jo Kali Audion suositusta LP-8 -studiomonitorista. LP-8 -kaiuttimen waveguide on kuitenkin korvattu 4"" keskialueyksiköllä, joka toimii samalla myös diskanttielementin aallonohjaimena.

Jakotaajuus keskialueelle tultaessa on 280Hz, joten äänikuva on symmetrinen kaikkiin suuntiin, ja äänen keskinäinen painopiste muuttumaton kuuntelusuunnasta riipumatta. Kriittisen keskialueen erottelu paranee olennaisesti, kun sille on oma kaiutinelementti, ja äänikuva on selkeä ja yksityiskohtainen. Bonuksena mainittakoon, että kuuntelukokonaisuuden harmoninen särö vähenee olennaisesti kautta linjan.

Keskialueen kartio on muotoiltu toimimaan diskantin waveguide-ohjaimena ja iskun enimmäispituus rajoitettu 1 millimetriin, näin intermodulaatiosärö joka saattaa vaivata joitakin koaksiaaliasetelmia pysyy minimissään.

Alkuperäisen JBL Image Control Waveguide -tekniikan keksijä, Kali Audion akustiikkapäällikkö Charles Sprinkle on tyytyväinen ratkaisuun, joka mahdollistaa tasaisemman äänikuvan eri taajuuselementtien välillä. ""LP-8 oli erinomainen alusta samankeskisen kolmitieratkaisun pohjaksi, eikä kaikkea tarvinnut suunnitella alusta alkaen uusiksi. Saatoimme siis keskittyä parantamaan suuntakuviota, ja vuoden mittaan tehdyt koekuuntelut ovat osoittaneet että lopputulos todella on selkeämpi ja tarkempi, kuten olimme toivoneetkin.""

Kali Audio IN-5 -aktiivimonitori saa tehonsa 160 watin D-luokan vahvistimesta, jonka tehosta 80 wattia on suunnattu bassoelementille, keski- ja diskanttielementtien vahvistimet ovat kumpikin 40 wattia. Takapaneelin EQ-asetukset ovat samat kuin Kali Lone Pine -monitoreissa, ja tiivis käyttöohje on painettu suoraan paneeliin.

 • 80+40+40W
 • Maks. SPL 115 dB
 • Suositeltu miksausetäisyys 0,2 - 2,2m
 • Riittää isommankin joukon kuunteluun
 • 39Hz - 25kHz (-10dB), 47Hz - 21kHz (+-3dB)
 • 8 valmista asentoasetusta ja basso/yläpään leikkaus/korostus DIP-kytkimillä
 • RCA, TRS, XLR -sisääntulo
 • 2nd Wave: 12 dB hiljaisempi pääte, vähemmän materiaalia kalvoissa
 • Parannettu viimeistely, parannettu DPS, uudet EQ-käyrät, sisääntuloherkkyyttä pudotettu 3dB
 • 3 vuoden takuu
 • Lue lisää valmistajan sivuilta

 

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Kali Audio
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aktiivikaiutin Kali Audio IN-5W