Focusrite Scarlett Octopre

TUOTEKOODI
FOSCARLETTOCTOPRE
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
419,00 €

Focusrite Scarlett OctoPre

8 toisen sukupolven Scarlett-etuastetta ADAT-väylään

Scarlett OctoPre tarjoaa huippulaadukkaan 8 kanavan laajennuksen mihin tahansa ADAT-väyläiseen järjestelmään, kuten vaikkapa muille Focusriten Scarlett-sarjalaisille. ADAT-väylä on helppo ja toimiva tapa lisätä samanaikaisia kanavia, aina kahdeksan kerrallaan. Focusriten toisen sukupolven Scarlett-etuasteet ja niiden tarkat A/D-muuntimet säilyttävät erinomaisen äänenlaadun jopa 192 kiloherzillä. Kahdeksan balansoitua linjalähtöä on ohjattu suoraan etuasteista, joten ne sopivat erinomaisesti livekäytön signaalijakoon.

Luonnollinen sointi ja massiivinen headroom, runsaasti kyykkäämätöntä tasonhallintaa, matala omakohina ja minimiin saatu säröytymä ovat Scarlett-sarjan toisen polven todellisuutta. Niinpä Scarlett OctoPre sopii erinomaisesti niin dynaamisille rummuille ja lyömäsoittimille, kuin myös kitaroiden, bassojen ja kiippareiden liveäänenpaineille, ja tietenkin lauluille. Etupaneelin kaksi uudenmallista instrumenttiliitintä tarjoavat laajennetun headroomin, ADAT-lähdöt liittävät Scarlett OctoPren digitaalijärjestelmään ja analogilähdöt vaikkapa livetiskiin.

 

Ominaisuudet:Warranty wht 200

  • 8 luonnollisen kuuloista 2. sukupolven Scarlett-etuastetta
  • 8 balansoitua linjatuloa
  • Focusriten tarkka A/D-muunnos jopa 192kHz taajuuteen
  • Kaksi instrumenttituloa etupaneelissa
  • Joka kanavassa oma pad-vaimennus esim. rummuille
  • 8 balansoitua linjalähtöä vaikkapa livekäyttöön
  • Tarkka viisisegmenttinen led-näyttö tulotasoille
  • ADAT-optiset lähdöt
  • 48V phantom-jännite joka kanavalle
  • Huippuluokan WordClock-digikellotus laiteistojen synkronointiin BNC-liittimellä

Hitmaker Expansion

Scarlett 3rd Gen, Clarett+, Clarett USB, Octopre ja Red -sarjan tuotteiden mukana tuleva täydellinen softapaketti valmiiden tuotantojen tekemiseen.

Ableton Live Lite
Todella nopea työkalu looppien järjestelemiseen toimiviksi kokonaisuuksiksi ja biisi-ideoiden luontiin musiikkityylistä riippumatta. Ainoa oikeasti keikallekin mukaan otettava sekvenserisofta.

Pro Tools 3 kk kokeilulisenssi
Pro Tools softa kokeiltavissa ilmaiseksi 3 kk ajan.

Splice Sounds
Kolmen kuukauden jäsenyys Splice Sounds -kirjastoon, josta löytyy miljoonittain helposti etsittäviä looppeja, efektejä ja muita soundeja elokuvamusiikista jazziin ja trendikkäimpiin uusiin tyyleihin.

Antares Auto-Tune Access
Se legendaarinen efekti pienistä virheenkorjauksista jo tavaramerkiksi muodostuneisiin hip-hop ja reggae -laulusoundeihin.

Relab LX480 Essentials
The Hit Factory NYC:n kaikulaitteen pohjalta on mallinnettu 4 erilaista kaikua, joiden soundin tunnistat heti lukuisilta levyiltä eri vuosikymmeniltä. Käyttäjinä ovat olleet tutut nimet kuten Springsteen, the Stones, Kool and the Gang, The Weeknd, Pharell, Katy Perry ja kaikki siltä väliltä. Nyt tuo kaikusoundi on sinun käytössäsi juuri tärkeimpien parametrien kera.

Softube Marshall Silver Jubilee 2555
Ikonisen JCM800:n moderni versio analogimallinnuksen eksperteiltä Softube:lta. Silver Jubilee tarjoaa kaikki variaatiot lämpimästä puhtaasta soundista tukevaan komppisäröön ja moderniin tilutukseen.

XLN Audio Addictive Keys
Voit valita mieleisesi neljästä eri pianolegendasta tutuilta nimiltä Steinway, Yamaha ja Rhodes. Kytke vain MIDI-kontrollerisi ja olet samantien maailmanluokan studiossa maailman hienoimpien pianosoundien äärellä.

XLN Audio Addictive Drums 2: Studio Rock
Lisää ammattitason rumpali kappaleisiisi kädenkäänteessä. Rumpusoundit tulevat huippuluokan Tama - ja Pearl -rummuista ja Paiste & Sabian -symbaaleista Tukholman Decibel -studiolta. Voit käyttää lopputuloksen suoraan levyllä tai saat tuotettua bändikavereille todella hienot demot kappaleistasi.

Brainworx bx_oberhausen
Nimestäkin voi jo arvata, että tässä haetaan legendaarista Oberheim-soundia. 32 -ääninen polyfonia mahdollistaa isommat soinnut kuin oikeilla analogisilla syntikoilla tai voit pinota äänet päällekkäin ja tehdä todella paksuja & eläviä yksittäisiä säveliä.

Brainworx Bx_console Focusrite SC
Etuasteet ovat se tekninen ainutlaatuisuus, joka teki Focusritestä alunperin näin suuren nimen. Mikään muu plugari ei tarjoa näin hienosti studioluokan miksauspöydän soundia ISA 110 -etuasteella. Bx_console Focusrite SC on täysikokoinen kanavalohko tarjoten EQ:n, de-esserin, kompressorin, limitterin, gaten ja expanderin eli kaiken, mitä tarvitset kokonaisvaltaiseen kanavakohtaiseen miksaukseesi. Ja tietysti helposti ymmärrettävänä ja hallittavana kokonaisuutena.

Focusrite Red 2 & 3 Plug-in Suite
Omaisuuksia maksava EQ ja kompressori hienosti mallinnettuna digitaalisena versiona. Jos olet kuunnellut musiikkia viimeisten 30 vuoden aikana, olet varmasti kuullut Focusrite Red 2 ja 3 -soundin lukuisia kertoja.

Brainworx bx_masterdesk
Todella helppokäyttöinen ja tehokas masterointiprosessori, jolla voit tehdä jo kotona valmiin kuuloista jälkeä olipa kyseessä sitten levylle menevät biisit tai vaikka Youtube -videon miksaus julkaisuvalmiiksi. Yhdellä työkalulla saat tasot haltuun, voit tehdä helppoja korjauksia taajuusalueille, lisätä bassoa tai säröä ja kavennat basson & levität stereokuvaa. Nopea masterointi sekunneissa.

Plug-in Collective
Lisäksi vielä parin kuukauden välein tulee ilmainen plugari tai erikoistarjous joltakin valmistajalta. Ja kyseessä ovat ihan kunnolliset työkalut eli tämän on todellakin arvokas lisäetu, joka antaa Focusriten omistajalle jatkuvasti lisäarvoa vuodesta toiseen.

Lisätietoja
VALMISTAJA Focusrite
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Focusrite Scarlett Octopre