4/4 kokoiset klassiset kitarat

4/4 kokoiset klassiset kitarat

Klassinen 4/4-kokoinen nylonkielinen akustinen kitara vasta-alkajalle, harrastajalle tai kovan luokan ammattilaiselle.

 

Klassinen kitara on perinteinen ja kaunisääninen kielisoitin, jolla on arvokas historia.
Nylonkielisellä klassisella kitaralla on hyvä aloittaa soittoharrastus, ja jos aloittava kitaristi on teini-ikäinen tai sitä vanhempi, on täysikokoinen nylonkielinen kitara usein ensimmäinen soitin. Nuoren soittajan kohdalla kitaran oikea koko selviää kuitenkin aina parhaiten kokeilemalla.

Matalasta oppimiskynnyksestä huolimatta klassisen kitaran todellinen virtuoosimainen hallitseminen vaatii paljon harjoittelua. Laadukas soitin tekee kuitenkin harjoittelusta innostavaa ja palkitsevaa.

Löydä itsellesi laadukas 4/4-kokoinen klassinen kitara Soitin Laineen valikoimasta! Meiltä löydät sekä edulliset, luotettavat perussoittimet että ilmaisuvoimaiset laatukitarat. Tutustu siis verkkokaupan valikoimaamme tai tule asioimaan Turun tai Helsingin myymäläämme. Kitaravalikoimamme sijaitsee Turun myymälässä, mutta voit tilata Turusta soittimen kokeiltavaksi myös Helsingin myymäläämme. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

Klassisten kitaroiden perusvalikoimamme koostuu seuraavien laatumerkkien soittimista: Alhambra, Riento, Cascha, Kohala.

Ota rohkeasti yhteyttä kitara-asiantuntijoihimme ja tilaa kitara Soitin Laineelta jo tänään!

 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu