Digitaalipiano KAWAI CA-99B - satiini musta väri - Esillä Turun myymälässä

Brand
TUOTEKOODI
KAWAICA99B
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
3 990,00 €

Concert Artist 

CA99 on Kawain Concert Artist -malliston lippulaiva, erittäin arvostetun CA98 laatupianon seuraaja. Tämä päivitetty malli sisältää uuden puukoskettimin varustetun Grand Feel III -koneiston, antaen tarkemman, nopeamman ja vieläkin suuremman flyygelin koskettimiston kaltaisen kosketustuntuman. Soittimen kehittyneessä SK-EX-renderöinnin monikanavaisessa äänimoottorissa on uusilla virtuaalitekniikan parametreilla parannetut akustiset pianosamplet. Parametrit kontrolloivat tarkkaan kunkin pianoäänen syttymisen, keston ja jälkisoinnin luonteen. CA99 sisältää edeltäjänsä erittäin tarkan Onkyo-äänenkäsittelyn, tehokkaan vahvistimen ja pianon kaikupohjaa hyödyntävän kaiutinjärjestelmän.

Tämä uusi malli esittelee kaiutinjärjestelmässään uudet heijastinpaneelit. Nämä erityisesti kehitetyt komponentit laajentavat pianon äänen heijastumisen kaikkiin suuntiin, luomalla ympärilleen täyden 360-asteen äänikentän, joka mahdollistaa CA99-pianon äänen kuulumisen kuulijoille luonnollisella tavallaan kaikkialla huoneessa.

CA99:n koskettimiston sivulla olevalla kosketusnäytöllä on aivan uusi käyttöliittymä, joka on optimoitu pianisteille. Käyttöliittymä tarjoaa helpon pääsyn lisä-ääniin ja toimintoihin, jotka inspiroivat musiikillista luovuutta. Kawain uudistetun viestintästandardin avulla tätä uutta käyttöliittymää voidaan käyttää myös iOS:n ja tuettujen Android-laitteiden applikaatiolla. Applikaatio mahdollistaa kunkin soittajan omien asetuksien ja säätöjen palauttamisen automaattisesti soittajan käynnistäessä instrumentin. Tätä nykyaikaista liitettävyyttä hyödyntäen CA99:n Bluetooth Audio -ominaisuus tukee edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta langattomasti minimiviiveellä. Kawain Concert Artist -malliston lippulaivan kruunaa perinteisen pystypianon ulkonäön inspiroima ulkoasu ja myös koskettimiston kannen Soft Fall -sulkumekanismi.

  • - Grand Feel III -puukoskettimin varustettu koneisto, jonka koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta
  • - SK-EX Rendering -äänimoottori monikanavaisilla pianosampleilla
  • - Virtual Technician -toiminto, jossa on 22 asetettavaa parametria
  • - TwinDriveSoundboard Speaker -kaiutinjärjestelmä, jossa on luonnollisen 360-asteisen äänikentän mahdollistavat heijastinpaneelit
  • - Integroitu Bluetooth® MIDI:n ja audion yhdistämiseksi, tukee aptX-algoritmia
  • - Päivitetty LCD kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä, joka on ohjattavissa iOS tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol-applikaatiolla
  • - Upea nykyaikainen pystypianon ulkonäkö koskettimiston kannen Soft Fall -sulkumekanismilla
  • - Autenttiset uudet soitinäänet: sähköpiano, urut, cembalo, jousiorkesteri ja basso
  • Mitat: leveys 144.5 cm (57""), syvyys 47 cm (18 1/2""), korkeus  101 cm (39 2/3"")
  • Paino 83 kg
 

 

 

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Kawai
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Digitaalipiano KAWAI CA-99B - satiini musta väri - Esillä Turun myymälässä