Melodica Altto Cascha 32 ääntä puhallusletkulla musta

Brand
TUOTEKOODI
HH2061
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
29,00 €

Aloittelijan melodica 32 koskettimella

 

Melodica on ihanteellinen instrumentti aloittelijalle. Sen yksinkertainen soittotekniikka tekee siitä erityisen sopivan lapsille. Puhalla ilmaa melodikaan ja soitat erilaisia nuotteja painamalla koskettimia. Melodicaa soitetaan yhdellä kädellä ja suukappaleella. Voit myös asettaa sen pöydälle, yhdistää putken ja soittaa sitä molemmilla käsillä samanaikaisesti.

Melodican mukana tulee värilliset avaintarrat ja ohjeet. Kun tarrat kiinnitetään yksittäisiin näppäimiin, jokainen nuotti saa oman värinsä. Värikäs käsikirja sisältää 5 tunnettua lastenlaulua, joiden värilliset nuotit sitten vastaavat näppäinten värejä. Värit auttavat pieniä muusikoita oppimaan melodikan soittoa.

Melodian soittaminen voidaan oppia nopeasti ja helposti. Helpposoittoisuus ja tasapainoinen soundi tekee esiintymisestä hauskaa heti alusta alkaen. Melodika ei ole vain lasten soitin: kokeneet muusikot voivat luoda vaikuttavia melodioita tällä upealla puhallinsoittimella! Melodika on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja se voidaan säilyttää mukana tulevassa kantolaukussa. Käytetäänpä sitä sitten instrumenttina kotona tai musiikillisena matkakumppanina.

 

  • Valmistaja: Cascha
  • Ihanteellinen aloittelijoille
  • 32 koskettimella
  • Vankka runko korkealaatuisesta hygieenisesta muovista
  • Sisältää kantolaukku säilytykseen ja turvalliseen kuljetukseen
  • Sisältää suukappaleen, joustavan putken ja käytännöllisen käsihihnan
  • Äänialue: f - c'''

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Cascha
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Melodica Altto Cascha 32 ääntä puhallusletkulla musta