Nektar Aruba Beat Composer

TUOTEKOODI
NEKTARARUBA
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
339,00 €

Nektar Aura nimetään uudelleen Arubaksi 31.1.2023 alkaen


Nimenmuutos tulee samaan aikaan Aruban laiteohjelmiston ja mukana tulevan
Nektarine-ohjelmiston ominaisuuspäivitysten julkaisun kanssa.
Kaikki Aruba-päivitykset ovat saatavilla käyttäjille,
jotka omistavat entuudestaan Aura Beat Composer:in.

 

Sekvensseritallennus

 

Aruba-rumpukonetyylinen askelsekvensseri tarjoaa jo kaikki perinteisen rumpukoneen ohjelmointivaihtoehdot lisättynä yksityiskohtaisilla muokkausvaihtoehdoilla. Uuden tallennusominaisuuden lisäämisen myötä Arubasta on tullut voimakas biittien luomistyökalu, joka tekee rytmisen aloituskohdan tai lopetussävellystä hauskan ja yksinkertaisen prosessin.

Tallennusominaisuus tallentaa vaiheet, kun padia toistetaan reaaliajassa. Vaiheet kvantisoidaan valitulle toistonopeudelle (eli 1/8, 1/16 jne.), joka voidaan asettaa erikseen jokaiselle kuviolle, osalle ja parilliselle askeleelle.

Olemassa olevat vaiheet korvataan uusilla kaapatuilla vaiheilla overdubin aikana.

Toista-toiminnolla askeleet voidaan tallentaa pitämällä padia pohjassa. Jopa Repeat-tilan parametrien säädöt, kuten toistonopeus, nopeus ja portin muutokset, voidaan tallentaa. Askeleita voidaan muokata reaaliajassa 16 RGB-painikkeen avulla, kun taas 8 pottia mahdollistavat askelparametrien, kuten nopeuden, portin ja toistonopeuden, muokkaamisen liikkeellä ollessasi.

 

Nektarine K1-, S1- ja T1-rumpusoittimet

 

Nektarine-ohjelmisto (VST, VST3, AU, AAX-laajennus ja erillinen sovellus) on kiinteä osa Arubaa. Se on jo mahdollistanut jopa 16 lisäosien isännöinnin tehostelaajennusten ohella, ja se sisältää nyt 4 omaa rumpuinstrumenttia.

 

K1, S1 ja T1 ovat kaikki syntetisaattorirumpuinstrumentteja, jotka on rakennettu harmonisen oskillaattorin ja FX-osan ympärille, jossa on ylityssärö (erittäin tehokas äänenmuotoilutyökalu), kompressori ja taajuuskorjain.

 

K1: Kick Drum -syntikka, jonka runko vaihtelee syvästä avoimeen, tiukasta löysään ja sileästä karkeaan. Taivuta, kaltevuutta ja suodatinta ehjinä tuottaa klassisia elektronisia Kickejä tai kokonaan uusia.

 

S1: Snare -syntikka yhdistää mattosaundia, kohinaa, runko -transenttia, joka on prosessoitu lo-pass- tai saturaatiosuodattimella.

 

T1: Tom -syntikka rakentaa K1:n parametrien ympärille, mutta keskittyy korkeampaan taajuusalueeseen. Ambience-parametri yhdistää samplen tom-tunnelman syntetisaattorin ääneen.

 

DP-1: Klassinen sampleri, jossa on a attack, decay, slope, drive, cutoff and resonance- parametrit.

Parametri "1982" laskee toistotarkkuuden 12 ja 24 bitin väliltä. Vedä ja pudota näytteitä tuetaan.

 

Nektarine-äänitiedostojen selaus

 

Äänitiedostojen selailun lisäys Nektarineen mahdollistaa asmplejen esikuuntelun ja lataamisen suoraan Arubalta.

Ääninäytteet ladataan suoraan DP-1:een välitöntä käyttöä ja käsittelyä varten.

 

Tehtaan äänikirjasto

 

Aruba sisältää kirjaston, jossa on yli 600 eksklusiivista rumpusoundia, joita käytetään 50 esikonfiguroidussa rumpusetissä, valmiina ladattavaksi Nektarineen.

Kirjasto esittelee neljää mukana olevaa rumpuinstrumenttia K1, S1, T1 ja DP-1, jotka kattavat tyylejä

60- ja 70-luvun rock-settejä, akustisia studiosettejä 80-luvulle ja sen jälkeen, sekä vintage- ja uusimpia elektronisia settejä.

Lue lisää valmistajan sivuiltaLisätietoja
VALMISTAJA Nektar Technology
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nektar Aruba Beat Composer