Takuukorjaukset puhallinsoittimille

Takuukorjaukset puhallinsoittimille

TAKUUKORJAUKSET PUHALLINSOITTIMILLE


Pyydämme ottamaan yhteyttä Soitin Laine Turkuun tai Helsinkiin ennen soittimen toimittamista Rohille

[email protected]


Myymiemme puhallinsoitinten takuukorjaukset hoitaa ammattitaidolla:


RoHi Oy -Puhallinsoitinkorjaamo

Vuorikatu 21

15110 Lahti


Ota yhteyttä


puhelin 0207394040

Sähköposti [email protected]

www.RoHi.fi


Suosittelemme lämpimästi RoHia myös muissa puhallinsoitinten korjaus- ja muutostöissä.


MIKKO ROUSKU


Mikon (s.1969) ura puhallinsoitinten parissa alkoi kouluikäisenä oboen soiton opiskelulla Lappeenrannan Musiikkiopistossa Timo Lehtosen ohjauksessa. Soittajan ura ei kuitenkaan ollut luonteva vaihtoehto käsityö- ja teknisistä aloista jo alle kouluikäisenä kiinnostuneelle miehenalulle. Sen sijaan ylioppilaaksi lakittamisen jälkeen opintie löytyi Lahden Muotoiluinstituutista, mistä Mikko valmistui artenomi – hopeasepäksi vuonna 1994. Opiskeluaikana uudestaan herännyt kiinnostus musiikin maailmaan ja nimenomaisesti puhallinsoittimiin esineinä ja teknisinä laitteina, johti hakeutumaan alalle. Erityisesti saksofoni on toiminut suurena innoittajana. Paikka löytyi Soitin Laine Oy:ltä Turusta, minkä kautta aukesi mahdollisuudet kouluttautua alalle eri soitinvalmistajilla (esim. Gebrüder Alexander Mainzissa, Lars Gerd Tukholmassa, Powell Flutes Bostonissa, Miyazawa Tokiossa sekä eri vierailut mm. Schreiberin, B&S:n, Bessonin, Buffet Cramponin ja Selmerin tehtailla) eripituisten oppijaksojen ja omakohtaisen työskentelyn kautta.


Soitin Laine Oy:n puhallinkorjaamo toimi aluksi Turussa ja sittemmin Helsingissä. Työskentely Soitin Laine Oy:n palveluksessa kesti yhteensä 18 vuotta, minä aikana on tullut tutuksi monet puhallinsoittajat ja soitinvalmistajat niin Suomesta, kuin ulkomailta. Luonnollisena jatkumona työuralle, uudistuneella motivaatiolla ja innolla, oli yrityksen perustaminen yhteistyössä Timo Hiipakan kanssa.


TIMO HIIPAKKA


Etelä-Pohjalaissyntyinen Timo (s.1980) kiinnostui puhallinsoittimista, ja erityisesti trumpetin soitosta jo ensimmäisellä luokalla ja aloittikin soitonopiskelun Etelä-Pohjanmaan musiikkiopistossa Risto Mäkelän sekä Arto Panulan johdolla. Käsillä tekemistä harrastaneena ja siitä kiinnostuneena, Pop & Jazz Konservatioriosta valmistuttuttuaan 2004, Timo hakeutui töihin Woodwinds Ky:n puhallinkorjaamoon ja vuoden 2011 alussa koitti siirtyminen Soitin Laine Oy:n palvelukseen Mikko Rouskun työpariksi. Soitin Laineen puhallinkorjaamotoiminnan loppuessa luonteva jatkumo oli siirtyä Mikon kanssa yrittäjiksi ja nykyisin Timo pystyykin yhdistämään muusikkouden sekä käsityöläisyyden ja hän soittaakin trumpettia useissa eri kokoonpanoissa ja keikkailee niin paljon kuin ehtii.


Pitääkseen ammattitaitonsa "ajantasalla" Timo on aktiivisesti yhteydessä eri soitinvalmistajiin sekä korjaajiin ja on vieraillut opintomatkoilla mm. Muramatsun huilutehtaalla Japanissa. Vapaa-aikanaan Timo nauttii ruuanlaitosta sekä perheensä vanhan puutalon remontoinnista.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.