Tenorisaksofonit

Tenorisaksofonit

Tenorisaksofoni on puupuhallin, ja se on saksofoniperheen kolmanneksi suurin soitin. Tenorisaksofonit kuuluvat puhallinorkestereiden ja big bandien vakiokokoonpanoon. Tenorisaksofoni on myös yleinen soolosoitin, erityisesti jazzissa. Alttosaksofoni ja tenorisaksofoni ovat yleisimmät saksofonityypit. Tenorisaksofoni on myös hyvä saksofonityyppi aloittelijalle, jos soittajalla on aikaisempaa kokemusta jostain puhallinsoittimesta – tenorisaksofoniin puhaltaminen vie alttosaksofonia enemmän ilmaa. Tenorisaksofoni on Bb-vireinen. 

 

Tenorisaksofoni lapselle, aloittelijalle sekä ammattilaiselle 

 

Löydä omaan taitotasoosi ja tyyliisi sopiva sekä vaatimuksiasi vastaava tenorisaksofoni Soitin Laineen laajasta valikoimasta. 

 

Tenorisaksofonin hinta

 

Tenorisaksofonien hinnat lähtevät 895 Eurosta ylöspäin. Esimerkiksi hyvä aloittelijan tenorisaksofoni lapselle on Buffet Student 100. Se on laadukas, erittäin helpposoittoinen. Jos haluat panostaa hieman enemmän, on Trevor James, The Horn, hyvä vaihtoehto. Se maksaa 995 Euroa. Soitin on tehty edulliseen hintaluokkaan, tinkimättä kuitenkaan laadusta ja soitto-ominaisuuksista. Se on erittäin kevytsoittoinen ja rikasääninen instrumentti.. Kun hintaluokassa noustaan vielä vähän ylöspäin, on Jupiter 500-sarjan JTS500Q hyvä valinta. Hinta on 1290 Euroa ja sen soundilliset ominaisuudet riittävät jo pitkälle. Siinä on myös erittäin kestävä ja hyvä koneisto. Meiltä voi ajoittain löytyä myös käytetty saksofoni. Kuitenkaan, sen hinta ei välttämättä ole kovin alhainen, jos kyseessä on ammattilaisille suunnattu malli. Käytettyjä aloittelijalle sopivia tenorisaksofoneja kannattaa tiedustella myyjiltämme. Ne eivät välttämättä aina ehdi verkkokauppamme valikoimaan.

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä itsellesi hyvä tenorisaksofoni sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen tai kategorian nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "saksofoni" ja ylläty haun nopeudesta.

Tule tutustumaan erilaisiin tenorisaksofoneihin Turun tai Helsingin myymäläämmeTurun myymälän valikoima on huomattavasti laajempi. Voit myös tilata Turusta soittimen kokeiltavaksi Helsingin myymäläämme. Soitinta ei tarvitse lähettää Postilla tai Matkahuollolla. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

 

Saksofoni lapselle, aloittelijalle ja ammattilaiselle. Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu