Handpan Sela

Handpan Sela

Mikä on Handpan rumpu?

 

Sela Percussion Handpan rumpu on aloittelijaystävällinen instrumentti, jossa lyömäsoittimet ja melodia kohtaavat. Handpan soitin luo rauhoittavia ja pitkäkestoisia äänimaisemia, jotka valloittavat täysin sekä soittajan, että kuuntelijan. Aikaisempaa kokemusta tai tietoa musiikin teoriasta ei tarvita, koska kaikki handpan sävelet ovat kiinteällä asteikolla. Useimmissa malleissa ei ole mahdollista iskeä dissonanttisia, eli "väärän" kuuloisia säveliä. Siksi voit seurata omaa intuitiotasi soittaessasi ja hukata itsesi salaperäisiin, unenomaisiin melodioihin jo lyhyen ajan kuluttua. Pienellä harjoittelulla monimutkaisemmat rytmit, kiehtovat soinnut ja kaksiosaiset melodiat ovat mahdollisia.

 

Paljonko Handpan maksaa?

 

Laadukas Sela Percussion Handpan maksaa 995 Eurosta 2890 Euroon. Edullisin malli on Sela Melody Handpan D Kurd 220 ja kalleimmat mallit löytyvät Selan Majesty -sarjasta.

 

Miksi Handpan:it ovat niin kalliita?

 

Tarjonta ja kysyntä

 

Jos saisit ostaa käsipannun mistä tahansa musiikkikaupasta, niin käsipannun hinta olisi todennäköisesti melko alhainen. Mutta koska hyviä käsipannuja valmistaa vain kourallinen ihmisiä (tarjonta) ja monet haluavat ostaa käsipannun (kysyntä), käsipannun hinta on korkea. Soitin Laineelta löytyy laadukkain ja paras Sela Handpan. Voit tulla tutustumaan Handpan:eihin Turun myymäläämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa juuri sinulle hyvän handpan:in valitsemisessa.

Sela Percussion Handpan-soittimet
Tutustu, miten Sela Percussion Handpan:ia soitetaan. Videossa soitetaan Harmony -sarjan D Kurd Handpan:ia

 

Tutustu Soitin Laineen monipuoliseen handpan-valikoimaan verkkokaupassa ja tee tilaus suoraan netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu