Adam Audio

ADAM Audio perustettiin maaliskuussa 1999 Berliinissä. Siitä lähtien yritys on kehittänyt, valmistanut huippuluokan studiomonitoreja.

X-ART (eXtended Accelerating Ribbon Technology) diskanttikaiutin, joka perustuu Oskar Heilin 1960-luvun keksintöön. Air Motion Transformer, oli suurelta osin syys yrityksen perustamiselle. Äänen tuottaminen ei mäntämäisellä kalvolla, kuten useimmissa markkinoilla olevissa kaiuttimissa, vaan laskostetulla kalvolla, joka pystyy liikuttamaan ilmaa 4 kertaa nopeammin kuin taitokset itse liikkuvat, oli sen houkutteleva idea. kaikki. Saavutetut tulokset olivat kiehtovia ja antoivat hyvän syyn jatkaa eteenpäin.

Valtava harppaus saavutettiin käyttämällä nykyaikaisia materiaaleja, kuten harvinaisten maametallien magneetteja ja erittäin lujia kalvoja, jotka mahdollistivat uuden ohjaingeometrian. Uutta kehitystä syntyi uusista suunnittelukonsepteista, jotka kaikista innovatiivisista lähestymistavoistaan osoittivat hämmästyttävää luotettavuutta, äänisäteilyominaisuuksia, vähäistä säröä ja korkeaa hyötysuhdetta. Näillä parannuksilla saavutettiin merkittävä parannus perinteiseen driver-teknologiaan verrattuna.

Diskanttielementti on valmistettu ja testattu huolella käsin Berliinin tehtaalla, ADAM Audion suurtaajuusohjain osoittautuu harvinaiseksi poikkeukseksi automatisoidun massatuotannon aikoina.

Adam Audio kehittää jatkuvasti omaa teknologiaansa. Tunnetun X-ART-diskanttikaiutin on suunniteltu uusin: S-ART-diskanttikaiutin, joka on tuotettu tiukempiin toleransseihin kuin koskaan ennen. Lisäksi on kehitetty kiinteät alumiiniset HPS™- ja MPS™-aaltoputket, jotka tekevät dispersiosta tarkemman.

Uusille X-ART diskanttikaiuttimille ja keskiäänikaiuttimille on ominaista laajennettu taajuusalue ja suurempi tehokkuus verrattuna edeltäjiinsä. Toteuttaakseen X-ART- ja S-ART-diskanttikaiuttimien täyden kaistanleveyden jopa 50 kHz asti ADAM Audio on kehittänyt oman A/B-vahvistimen, jonka kaistanleveys on jopa 300 kHz, mikä on tuonut merkittäviä parannuksia äänentoistoon. DCH™ -Midrange Driver on täysin uusi, ADAM Audion S-sarjan suunnitteluosaston suunnittelema, ja siinä on huippuluokan hybridirakenne: osittain kartiomainen ja osittain kupuohjain.
Uudet bassoelementit ELE™- ja SMA™-tekniikalla
Kaiutinkaappien perusteellinen uudistus mm. räätälöidyt aaltoputket ja korkean suorituskyvyn DSP-moduuli


Heinäkuusta 2019 lähtien ADAM Audio on ollut osa Focusrite Groupia, joka koostuu Focusrite-, Focusrite Pro-, Novation-, Martin Audio-, Optimal Audio-, Sequential- ja Ampify Music -brändeistä.

 

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu