Kierresovitin nivelellä K&M 19695

TUOTEKOODI
KM19695-100-55
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
19,50 €

Adapteri kameroiden tai äänitallentimien kiinnittämiseksi mikrofonitelineeseen. Käy myös kameratelineen jenkaan suoraan.
Tarkoitettu 5 millimetrin kamerakierteellä olevien laitteiden, kuten esim. Zoom H1, H2 ja H4 jne. -tallentimien kiinnittämiseen tavalliseen mikrofonitelineeseen. Adapterissa taittuva nivel, jonka ansiosta laitteen kulmaa voi säätää helposti tarpeen mukaan.

HUOM! Kierrestandardi vanhempien kameroiden kiinnittämiseen jalustaan oli 3 / 16-24 BSW (nimellishalkaisija 3/16 tuumaa, 24 lankaa tuumaa kohti) tai 1 / 4-20 BSW [4] pienemmille kameroille ja 3 / 8-16 BSW [5] suuremmille kameroille ja kääntö- / kallistuspäille. BSW- ja UNC-kierteet ovat riittävän samanlaisia, jotta  moderni kamera voidaan asentaa vanhaan jalustaan ja päinvastoin. UNC-kierteet ovat 60 asteen kulmassa ja päät tasoitetut, kun taas BSW-profiilin kierteet ovat 55 asteen kulmassa ja pyöristetyllä päällä/harjalla. Ainakin yksi englantilainen valmistaja käyttää kuitenkin No.1 B.A. (British Association) jalustalle kiinnitettävää kierrettä. Kierteen nousukulma sekä harja ovat siis merkitsevät asiat halkaisijan lisäksi. 

Lisätietoja tästä


Lisätietoja
VALMISTAJA K&M (König&Meyer)
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kierresovitin nivelellä K&M 19695