Trumpetin suukappale 40 backbore Screech AR Resonance

TUOTEKOODI
AR-TPT-40-SCREECH-SP
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
105,00 €

Antonio Rapacciuolon kehittämät AR Resonance -suukappaleet ovat Italian lahja maailman vaskisoittajille. Nämä suukappaleiden Ferrarit ovat upeasti viimeisteltyjä ja soundiltaan hiveleviä: tarvittaessa samettisen pehmeitä kuin Välimereltä puhaltava kesäinen yötuuli, mutta haluttaessa myös täynnä teräksistä alkuvoimaa kuten purkautuva Vesuvius!

Suurin osa AR Resonance -suukappaleista koostuu kahdesta osasta: kupista ja takaporauksesta (l. shankista tai "varresta"). Suukappaleiden rimmin muoto pysyy samantyyppisenä kupin leveydestä ja syvyydestä riippumatta, joten vaihto eri suukappaleiden - ja eri soitinten - välillä on helppoa. Erilaisilla takaporauksilla voi säädellä mm. virettä ja soittovastusta. Kupin ja takaporauksen porausten (t. "kurkun") tulisi olla samat, eli esim. 40-porauksisella trumpetin kupilla päästään parhaaseen lopputulokseen 40-porauksisen backboren kanssa.

AR Resonance tarjoaa useita erilaisia materiaaleja. Messinki on kaikkein yleisin ja hyvä, neutraali peruslähtökohta. Pronssi on soundiltaan lämmin ja eloisa, ja nikkelihopea taas hieman kirkkaampi ja erottuvampi.

  • "Screech"-backbore tiukkaan ylä-äänikäyttöön
  • 40-poraus
  • Hopeoitua messinkiä
Lisätietoja
VALMISTAJA AR Resonance
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Trumpetin suukappale 40 backbore Screech AR Resonance