Trumpetin suukappale AR Resonance kuppi 40 LB

TUOTEKOODI
AR-TPT-LB-40-SP
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
105,00 €

Antonio Rapacciuolon kehittämät AR Resonance -suukappaleet ovat Italian lahja maailman vaskisoittajille. Nämä suukappaleiden Ferrarit ovat upeasti viimeisteltyjä ja soundiltaan hiveleviä: tarvittaessa samettisen pehmeitä kuin Välimereltä puhaltava kesäinen yötuuli, mutta haluttaessa myös täynnä teräksistä alkuvoimaa kuten purkautuva Vesuvius!

Suurin osa AR Resonance -suukappaleista koostuu kahdesta osasta: kupista ja takaporauksesta (l. shankista tai "varresta"). Suukappaleiden rimmin muoto pysyy samantyyppisenä kupin leveydestä ja syvyydestä riippumatta, joten vaihto eri suukappaleiden - ja eri soitinten - välillä on helppoa. Erilaisilla takaporauksilla voi säädellä mm. virettä ja soittovastusta. Kupin ja takaporauksen porauksen (t. "kurkun") tulisi olla samat, eli esim. 40-porauksisella trumpetin kupilla päästään parhaaseen lopputulokseen 40-kokoisen takaporauksen kanssa.

AR Resonance tarjoaa useita erilaisia materiaaleja. Messinki on kaikkein yleisin ja hyvä, neutraali peruslähtökohta. Pronssi on soundiltaan lämmin ja eloisa, ja nikkelihopea taas hieman kirkkaampi ja erottuvampi. Ruostumaton teräs on soundiltaan hyvin kantava, ja puhvelinsarvinen kuppi taas on soittotuntumaltaan erittäin kevyt ja helposti syttyvä: toimii oivallisesti myös kylmissä lämpötiloissa.

  • LB-kuppi (Large B, syvähkö), vastaa läpimitaltaan suunnilleen Bachin yks-ja-varttia
  • 40-poraus
  • Hopeoitua messinkiä
Lisätietoja
VALMISTAJA AR Resonance
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Trumpetin suukappale AR Resonance kuppi 40 LB