Huuliharput

Huuliharput jokaiseen makuun ja tyyliin

Oli tyylisi sitten Blues, Jazz, Rock, Folk tai täysin jotain ennenkuulematonta, kaupastamme löytyy varmasti makuusi sopiva huuliharppu, niin nuotiolla tunnelmointiin, soittoharrastukseen kuin aktiiviselle musisoijallekin. Huuliharppu sopii lähestulkoon kenelle vain ja mihin musiikkityyliin tahansa!

Huuliharput ovat vuosikymmenien ajan olleet Soitin Laineen keskeistä tuotevalikoimaa. Ylpeänä voimme kertoa, että myös maailman parhaimpiin huuliharppuvalmistajiin kuuluva Japanilainen Suzuki Harmonicas on nyt Soitin Laineen maahatuoma merkki. 

Muita huuliharppuja laajassa valikoimassamme edustavat Saksalaiset valmistajat C.A. Seydel ja Hohner.

Huuliharppuja löytyy nyt molemmista soitinliikkeistä: Turku ja Helsinki palvelee. Liikkeessä voit testata kalleimpia käsintehtyjä malleja ennen ostopäätöksen tekemistä, tai pyytää asiantuntevilta myyjiltä apua oikeanlaisen huuliharpun valintaan.

Hohner huuliharput

Hohnerin valmistamat huuliharput tulevat suoraan Saksasta, ja tunnetusti saksalaiseen laatuun voi luottaa. Hohner on yksi maailman suurimmista huuliharppuvalmistajista, valmistaen vuosittain noin miljoona huuliharppua – käsityönä! Näitä ehkäpä maailman parhaita huuliharppuja on valmistettu jo yli 150 vuoden ajan, ja niistä löytyy varmasti sopiva soitin kaiken tasoisille soittajille. Hohnerin legendaarisen äänen voi kuulla lukuisilla, klassisilla blueskappaleilla.


Katso kaikki myymämme Hohner huuliharput, tai tutustu alla erilaisten huuliharppujen valikoimiin.