Sähkökitarat

Sähkökitarat

Soitin Laineen monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä sähkökitara aloittelijalle, tosi harrastajalle tai ammattilaiselle! 

 

Laajasta sähkökitaravalikoimastamme Turun myymälästämme löydät sähkökitarat legendaarisilta kitaravalmistajilta, kuten myös tuoreemmiltakin merkeiltä, jotka tarjoavat edullisempia ja persoonallisempia vaihtoehtoja kestäville klassikoille.

Sähkökitaran ja akustisen kitaran eroja ovat sähkökitaraan asennetut mikrofonit ja huomattavasti litteämpi runko. Sähkökitaran valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota painoon, painotukseen, kaulan muotoon ja paksuuteen sekä kielten korkeuteen. Esimerkiksi Fender Stratocaster sähkökitarat sopivat ominaisuuksiensa puolesta erityisen hyvin rock- ja heavymusiikkiin, juurevaan blues- ja countrymusiikkiin, iskelmämusiikkiin, popmusiikkiin ja muuhun vastaavaan kevyempään, letkeään soitantaan. Jos taas olet enemmän punkmusiikin ystävä, voisi ehkä hieman "räyhäkkäämmän" ääninen Fender Telecaster ja muut samantyyppiset sähkökitarat olla sinun valintasi.

 

Sähkökitarat useilta eri valmistajilta

 

Laatuvalmistajien joukosta löydät esimerkiksi Gibson, PRSEpiphone, Hagström, Höfner, Ibanez, Gretsch, Fender ja Squier valmistajien sähkökitarat, jotka kestävät aikaa ja joita kelpaa soittamisen lisäksi katsellakin. Myös edulliset kitarapaketit tekevät harrastuksen aloittamisesta helppoa.

Sähkökitara tarvitsee kaverikseen kitaravahvistimen – nekin löydät meiltä! Valitse valikoimasta sähkökitara ja suuntaa sen jälkeen tutustumaan kitaravahvistinten valikoimaan.

Oli tyylisi mikä hyvänsä, tilaa sähkökitarat netistä aina edullisesti ja nopeasti  Jos valinnanvaikeus iskee, ota yhteyttä tai tule käymään Turun myymälässämme, niin autamme oikean sähkökitaran äärelle.

 


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 123

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 123

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu