Ukulele

Tervetuloa Ohana ukulele -maailmaan

Ohana ukulele - parasta laatua Kaliforniasta

  • Ukulele on Havaijilta peräisin oleva kielisoitin, joka on kehitetty jo 1880-luvulla. Rakenteeltaan ukulele on pieni nelikielinen kitara. Toisinaan ukulelesta käytetään myös lyhyempää nimitystä uke.
  • Ukulelet tulevat neljässä eri tyypissä ja koossa, tässä ne pienimmästä suurimpaan: Soprano (sopraanoukulele), concert (konserttiukulele eli alttoukulele), tenoriukulele ja baritoni ukulele. Lisäksi on olemassa bassoukulele. 
  • Pääosassa valikoimaamme ovat Ohanan soittimet (Ohana tarkoittaa hawajin kielellä perhettä). Ohana-brändi on perustettu Los Angelesin rannikolla asuvan Louis Wun intohimosta ukulele-soittimiin. Ukulelet valmistetaan hänen tehtallaan Kiinassa, josta ne siirretään Long Beachille Kaliforniaan. Louis ja hänen yhteiskuntakeskeinen henkilökuntansa käyvät läpi jokaisen yksilön ja lähettävät ne meille. Valikoimamme on parhaimmillaan Turun myymälässä. Helsingin myymälässä saattaa olla  hieman suppeampi ukulelevalikoima, mutta voimme siirtää tuotteiden erikoismalleja viikon varoitusajalla myymälästä toiseen.