• Roland Juno JD-Xi

Roland Juno JD-Xi - syntikka

JD-Xi: Synthesizer

Tehokas ja Kompakti Syntetisaattori Pattern – Sekvensserillä ja Lauluefekteillä

Pieni, mahtava ja edullinen JD-Xi laittaa aidon analogisynamoottorin, Rolandin kuuluisat SuperNATURAL–soundit ja monet muut luovat työkalut saman katon alle. Tämä 37 koskettimen minikoskettimistolla varustettu kompakti instrumentti tuottaa paksun, lämpimän analogibasson ja leadsoundit, sekä olennaiset polyfoniset PCM-soundit kuten padit, jouset, brassit ym. ja siinä on laaja valikoima kontrollereita saundin säätämiseen. Luo hetkessä vaikuttavia luuppeja pattern-sekvensserillä ja sisäänrakennetuilla rumpuseteillä, ja tutki kuinka rikkaita vokaaliääniä saat aikaan joutsenkaulamikin, Vocoderin ja AutoPitchin avulla. Kooltaan pienessä, mutta erittäin monipuolisessa JD-Xi:ssä, on kyse suurista saundeista ja hauskanpidosta!

 • Interaktiivinen crossover-syntetisaattori, jossa analoginen ja digitaalinen äänigeneraattori
 • Analoginen syntetisaattoriosio tuottaa autenttiset lead– ja bassosoundit
 • Kaksi digitaalista syntetisaattoriosiota SuperNATURAL-syntikkasoundeilla ja 128-äänisellä polyfonialla
 • Neliraitainen pattern-sekvensseri ja korkealaatuiset rytmisoundit
 • Sisäänrakennettu Vocoder ja AutoPitch, mukana joutsenkaulamikrofoni
 • Prosessoi soundeja neljällä yhtäaikaisella efektillä (Effect 1/2, Delay, Reverb)
 • USB-liitäntä audio- ja midi-kommunikaatiota varten tietokoneeseen ja sen musiikkiohjelmiin
 • Sisältää laajan valikoiman soittovalmiita soundeja ja patterneja
 • Lisäsoundeja ja patterneja ladattavissa Roland Axial -soundikirjaston sivulta
ANALOGINEN JA DIGITAALINEN SYNTETISAATTORI YHDESSÄ KOSKETINSOITTIMESSA

Uniikin crossover–äänilähteen (digitaali & analogi) avulla JD-Xi tuottaa molempien teknologioiden parhaat puolet: klassinen analogi vastaa soittoosi pehmeästi ja lämpimästi, ja moderni digitaalinen tuottaa selkeät ja monipuoliset soundit. Juuri kehitetty monofoninen analogisyntetisaattoriosio käsittää sahalaita-, kolmio- ja kanttiaallot pulssinleveysmodulaatiolla, ja analogisen filtterin, sekä itsenäisen sub-oskillaattorin voimakkaita bassoääniä varten. Kaksi digitaalista syntikkaosiota tarjoavat 128-äänisen polyfonian ja laajan valikoiman korkealaatuisia SuperNATURAL–soundeja, mukaan lukien padit, jouset, sähköpianot, ääniefektit ja monia muita.

JOUTSENKAULA–MIKKI VOCODERILLE, AUTOPITCHILLE JA MUILLE VOKAALIEFEKTEILLE

JD-Xi:n mukana tulee tukeva ja laadukas joutsenkaulamikrofoni joka vie hauskuuden aivan uudelle tasolle. Käyttämällä Vokooderia voit laulaa mikkiin ja kontrolloida äänensävyä ja sävelkorkeutta koskettimistolta soittamillasi soundeilla. AutoPitchin avulla on helppo toteuttaa ylikorostetut ja robottimaiset vokaalisoundit, jotka ovat yleisiä tämän päivän popin ja elektronisen musiikin tyyleissä. Lisäksi JD-Xi:stä löytyy myös hauska Auto Note –toiminto, minkä avulla voit ”laulaa” syntetisaattorisoundeja koskematta koskettimistoon!

RAKENNA LUUPPEJA SISÄÄNRAKENNETULLA NELIRAITAISELLA PATTERN-SEKVENSSERILLÄ

Käyttämällä intuitiivista pattern–sekvensseriä ja laajaa valikoimaa valmiita saundeja, voit luoda ja esittää hienostunutta musiikkia pelkällä JD-Xi:llä. Sekvensseri tarjoaa neljä erillistä raitaa – kaksi digitaalista osiota, analogisen syntikan ja rummut - antaen sinulle mahdollisuuden rakentaa luuppeja mihin tahansa musiikkigenreen. Voit äänittää reaaliajassa, Step–moodilla tai erityisellä TR-REC moodilla klassisen TR–rumpukonesarjan tyyliin. JD-Xi:stä löytyy myös paljon valmiita patterneja jammailtavaksi heti kun otat laitteen paketista. Patternien soittaminen, kuten myös soundien säätäminen on helppoa esiintymisen aikana.

AMMATTIMAISET RUMPUSETIT ISKEVIIN BIITTEIHIN

JD-Xi:hin on pakattu laaja valikoima dynaamisia rumpukittejä, joten se tarjoaa laadukkaat ja sopivat rytmisoundit kaikkiin musiikkityyleihin. Valikoimasta löytyy monen tyyppisiä elektronisia ja akustisia rumpusettejä ja eri rumpuinstrumenttien paikat on kätevästi merkattu koskettimiston yläpuolelle. Rumpusettejä voi myös muokata mieleisekseen säätämällä jokaisen yksittäisen rumpusaundin filtteriä, käyrää, sävelkorkeutta ja panorointiparametreja.

MUOKKAA SOUNDEJA TEHOKKAILLA EFEKTEILLÄ

JD-Xi:ssä on neljä yhtäaikaista efektiä, joilla voi parantaa mitä tahansa soundia. Efektit 1 ja 2 tarjoavat valittavaksi prosessointivaihtoehtoja kuten Bit Crusher, Slicer, Ring Mod, kun taas erilliset Delay ja Reverb-osiot tekevät avaran tilavaikutelman luomisen helpoksi. Jokainen efektiosio voidaan laittaa päälle ja pois erikseen jokaiselle kolmelle syntetisaattoriosiolle ja rummuille, antaen sinun muokata miksausta monin luovin yhdistelmin.

LATAA LISÄSAUNDEJA AXIAL-SIVUSTOLTA

Tarvitsetko tuoretta inspiraatiota, tai ehkä soundin johonkin tiettyyn musiikkityyliin? Mene vain Axial soundikirjaston sivustolle, mistä löydät kasvavan valikoiman ilmaisia soundeja ja patterneja JD-Xi:ihin. Axialista löytyy soundeja myös moneen muuhun Roland-soittimeen, kaikki huippu-insinöörien ja johtavien elektronisen musiikin artistien tekemiä.

KUSTOMOITU KEIKKAPUSSI

Lisävarusteena saatava CB-JDXi kuljetuspussi on täydellinen kumppani JD-Xi:lle myös väreiltään (samat värit: musta ja punainen), jolla kannat sen mihin ikinä menetkin. Kestävässä laukussa on pehmusteet ja päätysuojat suojaamaan jokapäiväisiä matkoja, sekä kätevät osastot joutsenkaulamikille, virtalähteelle ja muille tarvikkeille.

Valmistajan sivut

Lisätiedot ja tiedustelut : marko.kumpula@soitinlaine.fi, 0404561261

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Roland Juno JD-Xi

 • Valmistaja: Roland
 • Tuotenumero: ROJDXI
 • Saatavuus: Varastossa
 • 549.00€

  (Sis ALV)