Nuottiosaston kuulumiset


Uudistunut nuottivalikoima!Tervetuloa tutustumaan laajentuneeseen nuottiosastoomme.

Nuottivalikoimamme kasvaa päivittäin. Nuottikirja on ”ajaton käyttöliittymä”, eikä se koskaan ”vanhene”. Hyvin pidettynä siitä on iloa koko elämän ajan. Nuottikirja on myös erinomainen lahja itselle tai ystävälle.

Nuottiosastomme muodostuu eri kategorioista musiikkityylin ja soittimen perusteella. Esimerkiksi ”Klassinen ohjelmisto” kategoriassa voit tutustua klassinen musiikin ohjelmistoon. Voit rajata säveltäjän ja soittimen mukaan. Uutuusosastolla näet taas helposti kaikkein tuoreimmat julkaisut.

Nuottiosaston uutuudet


Olemme pahoillamme uuden nettikauppamme mahdollisesti aiheuttamista hankaluuksista. Otamme vastaan palautetta ja parannusehdotuksia myös nuottipuolella. Saamamme palaute on ensiarvoisen tärkeää, ja se auttaa meitä kehittämään sivujamme entistä toimivammiksi.

Otathan tilausta tehdessäsi huomioon nuotin saatavuuden. Pieni punainen pallo tuotteen kohdalla tarkoittaa, että kyseistä nuottia ei ole varastossa juuri sillä hetkellä. Tuote kuuluu kuitenkin perusvalikoimiimme, ja sitä tilataan varastoomme. Merkintä ”tilaustuote” tarkoittaa, että nuotti ei kuulu perusvalikoimiimme, ja teemme siitä joka kerta asiakkaan sen ostaessa asiakastilauksen. Nuottien toimitusajat vaihtelevat toimittajista riippuen.

 

Otathan tarvittaessa rohkeasti yhteyttä nuottiosastoomme.

Siellä sinua palvelevat:


Tea Pennanen, p. 0290802403, tea.pennanen@soitinlaine.fi tai

Jaana Lindroos, p. 0290802404, jaana.lindroos@soitinlaine.fi----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kaikki partituurit -20 % !

Eulenburg Audio+Score -sarja sisältää barokin, klassismin ja romantiikan ajan orkesterimusiikin helmiä. Jokainen vihko sisältää teosesittelyn, partituurin ja Naxos CD:n, jossa teos on kokonaan esitetty.


Partituurit---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Relax with……Piano

 

Pianolle on ilmestynyt ihastuttava UUTUUS-sarja Relax with…

Sarjan nuottikirjat pitävät sisällään kappaleita, joiden on tarkoitus tuoda soittajalleen iloa ja viihdyttää: ”Just for Pleasure”.

Kirjat edustavat eri musiikkityylejä, joten voit helposti valita niistä omat suosikkisi.

Sarjan on koonnut Iso-Britannialainen konserttipianisti Samantha Ward ja sen on kustantanut Schott Music.

Anna musiikin viedä ja rentoudu!


Relax with...Piano---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PVG = Piano, Voice, Guitar -nuotti

Lyhenne PVG tarkoittaa nuottikuvaa, josta löytyvät nuotit lauluäänelle, pianolle ja kitaralle.

Kitara on merkitty tabulatuurein. Alla on esimerkki nuottikuvasta.
 

Tällä kategorialla ei ole tuotteita.