Vic Firth

Bassokombo eli bassokombovahvistin, on all-in-one-yksikkö, bassovahvistin, joka yhdistää bassovahvistimen ja kaiuttimet yhdeksi paketiksi. Se on suunniteltu erityisesti bassokitaroille ja tarjoaa äänenvahvistuksen basisteille kätevässä ja kannettavassa muodossa. 

Bassocomboja on eri kokoisia ja tehoisia ja ne on tarkoitettu erilaisiin tilanteisiin. Pieni bassovahvistin on sopiva aloittelijalle, kotikäyttöön ja harjoitteluun kun taas suuremmat suuremmalla teholla varustetut kitaracombot ovat hyviä suurempiin paikkoihin ja tehoa vaativiin esiintymistilanteisiin.

Bassocombot eli yhdistelmävahvistimet ovat vain yksi kitaravahvistintyyppi. Muita yleisiä tyyppejä ovat niin bassonupit, jotka vaativat ulkoisen kaiutinkaapin. Mallintavat vahvistimet simuloivat digitaalisesti eri vahvistin- ja kaiutinyhdistelmien ääntä.

 

Hyvä pieni bassovahvistin kotikäyttöön ja ammattikäyttöön sekä jokaiseen käyttötarkoitukseen siltä väliltä löytyy Soitin Laineelta.

 

Parhaat merkit:  Fender - Ampeq - Orange - Vox - Peavey - Markbass - Roland - Boss - Blackstar - Marshall - Supro - VHT Amplification - EBS

 

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja tilaa hyvä bassocombo kätevästi netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 178

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 178

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu