Violins

Violins

Viulu tavoitteelliseen harrastamiseen ja opiskeluun

 

Valikoimastamme löytyy laadukas ja huolellisesti säädetty viulu jokaiselle soittajalle

 

HUOM! Suurin osa viuluista on varastossa siinä kunnossa, jossa ne tulevat valmistajilta, ja ne vaativat käyttöönottotrimmauksen ennen myyntiä. Valmistajasta riippuen trimmaus saattaa sisältää "kaiken" äänipinnan tekoa ja viritystappien ja tallan istutusta myöten; Joka tapauksessa trimmaus sisältää aina viritystappien, yläsatulan, otelaudan, äänipinnan ja tallankorkeuden tarkastuksen sekä kielten ja kieltenpitimen laiton. Tämän takia varastosaldo saattaa näyttää nollaa vaikka tuotetta olisi saatavilla aivan käden käänteessä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan viulun jonka varastosaldo on punaisella, ota yhteyttä. Toimitusaika voi olla nopeampi kuin arvaatkaan!

Jos olet tulossa Turun tai Helsingin myymäläämme kokeilemaan soittimia, kerrothan meille tulostasi mieluiten muutamia päiviä etukäteen. Näin varmistat, että myymälässä on mahdollisimman kattava valikoima juuri sinua kiinnostavan hintaluokan viuluja kokeiltavana ja asiantunteva myyjä saapuvilla. Jos sinulla on erityistoiveita esim. kielivalintojen tai muiden säätöratkaisujen suhteen, kerro myös niistä. Tervetuloa kokeilemaan!

Jos olet tulossa Turun myymälään, ota yhteyttä Katriin puh. 0290802405 tai [email protected]

Jos olet tulossa Helsingin myymälään, ota yhteyttä Pauliinaan puh. 0290802443 tai [email protected]

p.s. Suurin osa käytetyistä lasten pikkuviuluista ei ehdi nettiesittelyyn ennen myyntiä. Jos etsit käytettyä viulua, laita tiedustelua: [email protected]. Kerro viestissäsi, minkä kokoista soitinta olet etsimässä. Jos haluat tulla tutustumaan vaihtoehtoihin jompaan kumpaan myymälään, mainitse myös siitä.

 

View as Grid List

Items 1-12 of 27

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 27

Set Descending Direction
Page
per page