Kielirummut

Kielirummut

Tongue Drums / Tank Drums

 

Kielirumpu, jota kutsutaan myös nimellä tongue drum tai tank drum, on melodinen perkussioinstrumentti, joka koostuu useista kiinteistä metallikielistä. Kielirumpu on yleensä pyöreä tai soikea muodoltaan ja muistuttaa hieman pannua tai pataa. Kielirummun soittaminen on suhteellisen helppoa ja intuitiivista. Kullakin metallikielellä on oma sävelkorkeutensa, ja ne tuottavat soivan äänen, kun niitä kosketetaan, lyödään sormilla tai kapulalla. Kielten erilaiset koot ja paksuudet vaikuttavat niiden äänen sävyyn ja sävelkorkeuteen. Soitin soveltuu hyvin improvisointiin ja vapaamuotoiseen musisointiin, mutta sillä voi myös oppia soittamaan kappaleita ja melodioita.

 

Kielirummun äänimaisema on rauhallinen, meditatiivinen ja rentouttava

 

Kielirumpu on suosittu muun muassa meditaatiossa, joogassa, rentoutumisessa ja terapeuttisessa musiikissa eli ääni-ja musiikkiterapiassa. Kielirumpuja on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla säveljärjestelmillä. Jotkut kielirummut on viritetty tiettyyn asteikkoon, kun taas toisissa on vapaampi säveljärjestelmä, joka mahdollistaa hieman erilaisten äänimaisemien luomisen.

 

Valitse kielirumpu, joka sopii omaan musiikilliseen makuusi ja tarpeisiisi

 

Kielirumpuja voi ostaa Soitin Laineen verkkokaupasta. Jos mahdollista, suosittelemme tulemaan myymälään kokeilemaan erilaisia ​​kielirumpuja ennen ostopäätöksen tekemistä. On tärkeää löytää instrumentti, joka resonoi kanssasi ja tuottaa sinua miellyttävän äänen. Tarvittaessa voit kysyä neuvoja asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

 

Tilaa kielirumpu edullisesti Soitin Laineelta!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 13

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu