MIDI-laitteet

MIDI-laitteet

MIDI-ohjain on laitteisto, jota käytetään musiikkidatan lähettämiseen ja ohjaamiseen MIDI-viestien muodossa (Musical Instrument Digital Interface) muille MIDI-yhteensopiville laitteille, kuten syntetisaattoreille, virtuaaliinstrumenteille (VSTi), rumpukoneille ja tietokoneohjelmistoille. MIDI-ohjaimet ovat olennainen osa elektronisen musiikin tuotantoa ja esittämistä, ja niiden avulla muusikot ja tuottajat voivat olla vuorovaikutuksessa elektronisen musiikin laitteiden ja ohjelmistojen kanssa ja käsitellä niitä.

 

MIDI-laitteet studioon ja keikalle netistä

 

MIDI-keyboardit - MIDI-ohjaimet - MIDI-kaapelit - MIDI-interfacet -  MIDI-tarvikkeet

 

Mistä MIDI-laitteet kannattaa ostaa?

 

Soitin Laineelta. Meillä on pitkä historia perinteisten Soittimien myynnissä, mutta olemme myyneet myös MIDI -laitteita jo kymmeniä vuosia ja netistäkin jo vuodesta 2003. Jos tiedät mitä tarvitset, voit tilata tarvitsemasi tuotteet suoraan Soitin Laineen verkkokaupan laajasta valikoimasta. Muutoin voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme. Löydämme sinulle käyttötarkoitukseesi sopivat MIDI-laitteet.

Edustamme mm. seuraavia merkkejä:

Nektar, Arturia, Roland, BOSS,  X-Audio

Meillä on lähes kaikkea, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta ota rohkeasti yhteyttä! Soita numeroon 0404561261 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 72

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 72

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu