Instrumenttijohdot

Instrumenttijohdot

Kaapeli eli johto, kitarajohto tai instrumenttikaapeli on oleellinen tarvike, jolla signaali johdetaan paikasta toiseen, esimerkiksi kitarasta vahvistimeen tai soittimesta mikseriin. Käyttökohteita on useita. Hyvä kitarajohto takaa laadukkaan, häiriöttömän signaalin-siirron soittimen ja vahvistimen välillä. Saatavana on myös langaton kitarajohto -vaihtoehto esim. Xvive, Boss tai Bose.

 

Soitin Laineen verkkokaupassa on laadukas valikoima erilaisia instrumenttikaapeleita, piuhoja ja johtoja

 

Instrumenttijohto kannattaa tilata edullisesti suoraan Soitin Laineen verkkokaupasta! 

 

Valikoimassamme mm. seuraavat merkit: Roland, Boss, Neutrik, Cordial, Amp, Fender, VOX, Ernie Ball, Cascha

 

Kaapelia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä:

 

Kaapelin pituus: Valitse tarpeisiisi sopiva pituus. Jos soitat kotona, lyhyempi kaapeli voi olla hyvä, mutta jos soitat lavalla, saatat tarvita pidemmän kaapelin, joka ylettyy esim. vahvistimelle asti.

Kaapelin paksuus: Paksumpi kaapeli laadukkaalla johdinmateriaalilla tarjoaa paremman kestävyyden ja signaalin laadun, mutta sitä voi myös olla hankalampi käsitellä. Ohuempi kaapeli voi olla kannettavampi ja helpompi käsitellä, mutta se voi olla alttiimpi vaurioitumiselle.

Liittimen laatu: Varmista, että liittimet ovat hyvin tehtyjä ja luotettavia. Laadukkaat liittimet vaikuttavat äänenlaatuun ja ne vähentävät yhteysongelmia. Huonolaatuinen liitin pätkii ja aiheuttaa häiriöitä.

Suojaus: Laadukas kaapeli, jossa on hyvä suojaus, vähentää häiriöitä ja melua.

Hinta: Kalliimmat kaapelit tarjoavat hyvää laatua, mutta saatavilla on myös laadukkaita ja samalla edullisia vaihtoehtoja. Roland -tai Boss -kaapeli, jolla on ikuinen takuu. Halpa kitarapiuha, Cascha sopii treenikselle tai satunnaiselle harrastelijalle. Voit ehkä tykätä enemmän retromallisesta. Tällöin Cascha tai Fender -johto on oikea valinta.

Loppujen lopuksi se, että mikä on sinulle paras sähkökitaran johto riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Mieti budjettia, tarvitsemasi kaapelin pituutta sekä liittimien ja suojauksen laatua tehdessäsi päätöstä.

 

Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitse apua oikean kaapelin valitsemisessa.

 

Tilaa kitaran ja vahvistimen välinen johto netistä tai nouda Turun myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 74

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 74

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu