Instrumenttijohdot

Instrumenttijohdot

Kaapeli eli johto, kitarajohto tai instrumenttikaapeli on oleellinen tarvike, jolla signaali johdetaan paikasta toiseen, esimerkiksi kitarasta vahvistimeen tai soittimesta mikseriin. Käyttökohteita on useita.

 

Soitin Laineen verkkokaupassa on laadukas valikoima erilaisia instrumenttikaapeleita, piuhoja ja johtoja

 

Instrumenttijohto edullisesti suoraan Soitin Laineen verkkokaupasta! 

Valikoimassamme mm. seuraavat merkit:
Roland, Boss, Neutrik, Cordial, Amp, Fender, VOX, Ernie Ball, Cascha

 

Kaapelia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä:

 

Kaapelin pituus: Valitse tarpeisiisi sopiva pituus. Jos soitat kotona, lyhyempi kaapeli voi olla hyvä, mutta jos soitat lavalla, saatat tarvita pidemmän kaapelin, joka ylettyy esim. vahvistimelle asti.

Kaapelin paksuus: Paksumpi kaapeli voi tarjota paremman kestävyyden ja signaalin laadun, mutta sitä voi myös olla hankalampi käsitellä. Ohuempi kaapeli voi olla kannettavampi ja helpompi käsitellä, mutta se voi olla alttiimpi vaurioitumiselle.

Liittimen laatu: Varmista, että liittimet ovat hyvin tehtyjä ja luotettavia. Laadukkaat liittimet voivat parantaa äänenlaatua ja vähentää yhteysongelmia.

Suojaus: Etsi kaapeleita, joissa on hyvä suojaus vähentääksesi häiriöitä ja melua.

Hinta: Kallemmat kaapelit voivat tarjota parempaa laatua, mutta saatavilla on myös laadukkaita edullisia vaihtoehtoja. Roland -tai Boss -kaapeli, jolla on ikuinen takuu. Halpa kitarapiuha, Cascha sopii treenikselle tai satunnaiselle harrastelijalle. Voit ehkä tykätä enemmän retromallisesta. Tällöin VOX tai Fender -johto on oikea valinta.

Loppujen lopuksi sinulle paras kitarakaapeli riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Harkitse budjettiasi, tarvitsemasi kaapelin pituutta sekä liittimien ja suojauksen laatua tehdessäsi päätöstä.

Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitse apua oikean kaapelin valitsemisessa.

Tilaa netistä tai nouda Turun tai Helsingin myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu