Ääniterapia, meditaatio, jooga

Ääniterapia, meditaatio, jooga

Soittimet ääniterapiaan, meditointiin ja joogaan edullisesti netistä

 

Ääniterapia on kokonaisvaltainen parantava käytäntö, joka käyttää äänivärähtelyjä edistämään fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Siinä käytetään erilaisia äänilähteitä, kuten äänimaljoja, gongeja, äänirautoja, kielirumpuja ja tuulikelloja. Niillä pyritään luomaan tiettyjä taajuuksia ja kuvioita, joilla uskotaan olevan terapeuttisia vaikutuksia kehoon ja mieleen.

Ääniterapian taustalla oleva teoria on, että jokaisella kehomme osalla, mukaan lukien elimet, kudokset ja solut, on oma ainutlaatuinen värähtelytaajuus. Näitä taajuuksia vastaavia tai täydentäviä äänivärähtelyjä käyttämällä ääniterapialla pyritään palauttamaan kehon energiajärjestelmien tasapaino ja harmonia sekä edistämään paranemista.

Ääniterapiaa on käytetty monenlaisten sairauksien hoitoon, mukaan lukien stressi, ahdistus, masennus, kipu ja unihäiriöt. Sitä käytetään usein yhdessä muiden parantamismenetelmien, kuten meditaation ja joogan kanssa vaikutusten tehostamiseksi.

Joitakin yleisiä ääniterapian muotoja ovat äänikylvyt, joissa osallistujat makaavat makuulla ja kylpevät eri instrumenttien äänivärähtelyissä, sekä yksilölliset äänihoitosessiot, joissa harjoittaja käyttää erityisiä äänitaajuuksia ja tekniikoita, jotka on räätälöity yksilön tarpeisiin.

Vaikka ääniterapiaa on käytetty vuosisatojen ajan eri kulttuureissa ympäri maailmaa, on tärkeää huomata, että se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa ja sitä tulee käyttää ammattimaisen lääketieteellisen hoidon yhteydessä.

 

Suosituimmat ääniterapiassa ja meditaatiossa käytetyt soittimetView as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 91

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 91

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu