Metronomit ja viritysmittarit

Metronomit ja viritysmittarit

Metronomi, viritysmittari ja äänirauta

 

Perinteinen metronomi - Digitaalinen metronomi - Akustisen kitaran viritysmittari - Rumpujen viritysmittari - Ukulelen viritysmittari - Viulun viritysmittari - Kromaattinen viritysmittari - Äänirauta

 

Mikä on metronomi?

 

Metronomi on musiikoille tärkeä laite tai työkalu, jonka tarkoitus on auttaa pitämään tasainen tempo soiton ja harjoittelun aikana. Metronomi tuottaa säännöllisen, kuultavan äänen tietyllä määrällä lyöntejä minuutissa (BPM). Metronomin ensisijainen tarkoitus on varmistaa, että musiikkikappale soitetaan oikealla nopeudella ja rytmillä. Metronomin käyttö auttaa muusikoita kehittämään ajoitusta ja tarkkuutta.

 

Mikä on hyvä metronomi?

 

Hyvä metronomi voi olla vanha, uusi, mekaaninen, digitaalinen. Kaikki riippuu käyttötarkoituksesta. Soitin Laineella myydään erilaisia ja monen hintaisia metronomeja. Halvin metronomi- / viritysmittari-yhdistelmä, kromaattinen Fzone FMT-601 maksaa vain 22 Euroa. Perinteiset metronomit ovat kalliimpia ja ne maksavat n.50 Eurosta n.170 Euroon. Esim Taktel vedettävä metronomi maksaa n.170 Euroa. Metronomin hinta ei mielestämme ole enää pitkään aikaan ollut kynnyskysysymys, mutta kuitenkin, jos etsit metronomia hetkelliseen tarpeeseen, on olemassa ilmainen metronomi netissä, Googlessa. On myös olemassa metronomi sovelluksia iOS- sekä Android-laitteille. Oli se mikä tahansa edellämainituista, on metronomin käyttö todella helppoa ja suositeltavaa soiton kehittymisen kannalta.

 

Millainen on hyvä viritysmittari?

 

Hyvä viritysmittari on tarkka ja varmatoiminen. Soitin Laineelta löytyy tarkat ja varmatoimiset viritysmittarit kitaran ja basson virittämiseen. Useat viritysmittarit toimivat samalla myös metronomina. Kitaran viritysmittarit löytyy myös klipsimalleina. Niitä on helppo lukea suoraan samalla, kun virität kitaraa. Pienikokoinen klipsimallinen viritysmittari kiinnitetään yleensä kitaran tai basson lapaan ja pedaalimallinen viritysmittari pidetään lattialla, muiden efektipedaaalien tapaan. Pedaalimallisen viritysmittarin voi myös lisätä kätevästi pedaalilautaan. Esim.(BOSS TU-3BOSS TU-3SBOSS TU-3W).

Varmasti halvin viritysmittari on Intel IMT-011, joka maksaa vain 5 Euroa. Caschan clips-mallinen viritysmittari on myös edullinen ja se maksaa 9 Euroa. Boss TU-3W, Wazacraft on hintaluokan yläpäässä ja se maksaa 169 Euroa.

Viritysmittareiden ohella kaupastamme löytyy Wittnerin klassiset viritysraudat yleisimmillä taajuuksilla. Ne ovat myös hinnaltaan edullisia, n.5 Euroa.

Parhaat metronomit ja viritysmittarit huippumerkeiltä: Korg - Boss - Fzone Technology - Volt by Voggenreiter - Cascha - Intelli - Wittner - Veracini

 

Pysy vireessä ja rytmissä - Tutustu laajaan valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa metronomi, viritysmittari ja äänirauta suoraan netistä tai nouda myymälästä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 49

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 49

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu