Rumpukapulat ja vispilät

Rumpukapulat ja vispilät

Rumpukapulat ovat välineitä, joita käytetään rumpuja ja symbaaleja soittaessa. Kapuloiden painoja ja tipin (kapulan lyöntipää) muotoja on useita, ja ne vaikuttavat yhdessä rummun tai symbaalin soundiin. Settisoitossa käytettävät rumpukapulat ovat yleensä noin 40 cm pitkät. Rumpukapuloita valmistetaan eri pituisina. Valmistusmateriaalina käytetään yleisimmin hikkoria (hickory) tai vaahteraa. Rumpukapuloita valmistetaan myös mm. hiilikuidusta, puukomposiitista ja alumiinista. 

 

Parhaat rumpukapulat ja rumpuvispilät sekä niihin liittyvät tarvikkeet edullisesti suoraan netistä

 

Turkulaisen Soitin Laineen verkkokauppa on muusikoille suunnattu erikoisliike, joka palvelee sinua väsymättä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainoastaan hyväksi havaittua laatua: edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Vater, Vic Firth, Pro-Mark, Balbex ja Nova. 

 

Erilaiset rumpukapulat, rumpuvispilät, sudit ja rodit kaikenlaiseen käyttöön

 

- Perinteiset rumpukapulat 5A ja 7A, hiljaiset, kevyet lasten rumpukapulat sekä myös hyvät rumpukapulat sähkörummuille. 

 

Toimitamme sekä rumpukapulat että -vispilät nopean toimituksen kera ympäri Suomea. Meiltä löytyy jokaisen musiikkityylin soittajalle sopivia vaihtoehtoja, olipa kyseessä sitten pop, rock, blues, jazz tai raskaampi metalli. Soitin Laineen valikoimista löytyy myös pienemmät rumpukapulat lapselle. Lisäksi laadukkaat kapulapussit ja -pidikkeet huolehtivat siitä, että soittokamojen roudaaminen ja säilyttäminen käy yhtä sujuvasti kuin itse kannuttaminenkin. 

Joskus rumpukapuloiden valinta voi olla haastavaa. Meiltä voit aina kysyä neuvoa, jos päätöksen tekeminen osoittautuu vaikeaksi.

Tilaa rumpukapulat ja vispilät netistä tai nouda Turun myymälästä!

 

Muutamia hyviä rumpukapuloita, rodeja ja vispilöitä
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 233

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 233

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu