Kotelot ja gig bagit

Kotelot ja gig bagit

Vaskipuhaltimen kotelot ovat suojaavia kantolaukkuja, jotka on suunniteltu soittimen turvalliseen kuljettamiseen. Niitä on eri kokoisia ja muotoisia soittimen tyypistä riippuen

 

  • Trumpettikotelo, kornettikotelo, pasuunakotelo, flyygelitorvikotelo, käyrätorvikotelo, alttotorvikotelo, tenoritorvikotelo, baritonitorvikotelo ja tuubakotelo.

 

Joitakin yleisiä vaskipuhaltimen laukku-/kotelotyyppejä ovat:

 

Kovakuoriset kotelot: Nämä on tyypillisesti valmistettu valetusta muovista tai puusta ja tarjoavat parhaan suojan soittimelle. Ne ovat yleensä raskaampia kuin muut kotelot ja sopivat parhaiten ammattimuusikoille, jotka matkustavat usein instrumenttinsa kanssa.

Softshell-kotelot: Nämä kotelot on valmistettu kankaasta tai nahasta, ja niissä on vähemmän jäykkä tuki kuin kovakuoriset kotelot. Ne ovat kevyempiä ja kannettavampia, joten ne ovat suosittu valinta opiskelijoille ja satunnaisille soittajille.

Keikkalaukut: Nämä ovat softshell-koteloita, joissa on lisäpehmusteet ja taskut tarvikkeille. Niissä on usein reppumaiset hihnat kuljetuksen helpottamiseksi.

Lentokotelot eli flightcaset: Nämä ovat kovakuorisia koteloita, jotka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta. Ne ovat usein raskaampia ja kalliimpia kuin muun tyyppiset kotelot.

Vaskisoitinkoteloa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon tarvittava suojaustaso, kuljetettavan soittimen tyyppi ja matkustustiheys. Hyvin istuva kotelo, joka tarjoaa riittävän suojan, voi auttaa varmistamaan instrumentin pitkäikäisyyden ja laadun.

Tutustu Soitin Laineen laajaan valikoimaan ja tilaa kotelo vaskisoittimelle netistä!

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa. Myymälämme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 68

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 68

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu