Rumpukapulat Vic Firth

Rumpukapulat Vic Firth

Vic Firth rumpukapulat ja rumputarvikkeet

 

Rumpukapulat, lasten rumpukapulat, rodit, sudit, vispilät, kapulapussit, kuljetuspussit, harjoituspadit, rumpudempparit, bassorummun nuijat, kuulosuojaimet, lasten kuulosuojaimet, suljetut kuulokkeet

 

Käytä kätevää hakuamme löytääksesi myös muita Vic Firth-tuotteita.

 

Vic Firth on tunnettu brändi lyömäsoittimien ja rumpujen maailmassa. Se on yksi merkittävimmistä rumpujen, mallettien, vispilöiden ja muiden lyömäsoittimien lisävarusteiden valmistajista. Yrityksen perusti vuonna 1963 Everett "Vic" Firth, joka oli legendaarinen amerikkalainen orkesteritimpanisti ja lyömäsoittaja. Hän näki laadukkaiden rumpujen ja muiden lyömäsoittimien tarpeen ja päätti perustaa oman yrityksen vastatakseen näihin tarpeisiin.

 

Tässä on joitain tärkeitä näkökohtia, jotka tekevät Vic Firthistä erottuvan

 

Laatu ja käsityötaito: Vic Firth tunnetaan huippuluokan rumpujen ja lyömäsoittimien lisävarusteiden valmistamisesta, jotka keskittyvät laatuun ja ammattitaitoon. Niiden rumpukapulat on valmistettu huolellisesti valituista puumateriaaleista laadun tasaisuuden ja kestävyyden varmistamiseksi.

Laaja tuotevalikoima: Vic Firth tarjoaa laajan valikoiman rumpukapuloita, jotka sopivat kaikentyyppisille ja kaikentasoisille rumpaleille ja ne sopivat erilaisiin rumputekniikoihin, musiikkigenreihin ja soittotottumuksiin. Olitpa rock-rumpali, jazz-rumpali, marssibändin lyömäsoittaja tai sinfonisti, Vic Firthillä on todennäköisesti tarpeitasi vastaava rumpukapula.

Artisti-yhteistyö: Vic Firth on tehnyt yhteistyötä lukuisten tunnettujen rumpaleiden ja lyömäsoittajien kanssa suunnittelemalla heille tunnusomaisia rumpukapuloita. Nämä tunnusomaiset signature-mallit on räätälöity "nimi-rumpaleiden" erityisten mieltymysten ja soittotyylien mukaan. Täten muutkin rumpalit voivat käyttää samoja kapuloita, joita heidän rumpali-idolinsa suosivat.

Innovaatiot: Vuosien varrella Vic Firth on tuonut kapuloihin innovatiivisia ominaisuuksia ja malleja, kuten erilaisia kärkien muotoja, materiaaleja ja kapulakokoja. Tämä innovaatioille omistautuminen pitää heidät rumpukapulateollisuuden eturintamassa.

Koulutusaloitteet: Vic Firth on ollut aktiivisesti mukana musiikkikasvatuksessa ja lyömäsoittimiin vaikuttamisessa. Valmistaja tarjoaa erilaisia koulutusresursseja, mukaan lukien videotunteja, mukana-soittoja (play-alongs) ja artikkeleita, tukeakseen aloittelevia rumpaleita ja lyömäsoittajia. 

Vic Firthistä on tullut arvostettu ja rakastettu tuotemerkki rumpaleiden ja lyömäsoittajien keskuudessa, koska se on sitoutunut valmistamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat muusikoiden monipuolisiin tarpeisiin. Heidän omistautumisensa innovaatioon, käsityötaitoon ja koulutukseen on vaikuttanut merkittävästi lyömäsoittimien maailmaan ja vaikuttaa edelleen rumpuyhteisöihin maailmanlaajuisesti.

Vic Firth rumpukapulat ja tarvikkeet löydät Soitin Laineen verkkokaupasta.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 111

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 111

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu