Kotelot ja pussit puupuhaltimet

Kotelot ja pussit puupuhaltimet

Kotelo, laukku tai pussi on suunniteltu puupuhaltimen turvalliseen kuljettamiseen tai säilyttämiseen. Puupuhaltimen kotelot ja pussit ovat välttämättömiä lisävarusteita muusikoille, jotka haluavat suojata soittimiaan niitä kuljettaessaan. Niitä on eri kokoisia ja muotoisia soittimen tyypistä riippuen. 

 

Kuljetuslaukku, soitinkotelo, suojapussi, reppu tai gig bag - saksofonille, klarinetille, huilulle, oboelle, fagotille ja englannintorvelle 

 

Tässä erilaisia suojain-tyyppejä puupuhaltimille:

 

Kovakuorinen kotelokuljetuslaukku: Nämä kotelot tarjoavat eniten suojaa puupuhaltimellesi. Ne on valmistettu kovista, kestävistä materiaaleista, kuten puusta tai muovista, ja ne on suunniteltu kestämään iskuja ja kovaa käsittelyä kuljetuksen aikana. Niissä on yleensä muotoon istuva sisäpuoli, joka pitää instrumentin turvallisesti paikallaan, ja niissä on usein lukitusmekanismit turvallisuuden lisäämiseksi.

Softshell-kotelo: Nämä kotelot on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten nailonista tai kankaasta, ja ne ovat yleensä kevyempiä ja helpompia kuljettaa kuin kovakuoriset kotelot. Ne tarjoavat jonkin verran suojaa naarmuilta ja pieniltä kolhuilta, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä tukevia kuin kovakuoriset kotelot. Niissä on usein olkahihnat tai repun hihnat kuljettamisen helpottamiseksi.

Keikkalaukku: Keikkalaukut ovat samanlaisia kuin softshell-kotelot, mutta ovat vielä kevyempiä ja kannettavampia. Niissä on yleensä minimaalinen pehmuste ja ne on suunniteltu lyhyille matkoille tai instrumentin kuljettamiseen kaupungissa. Niitä ei suositella pitkän matkan matkoille tai instrumentin suojaamiseen kovilta iskuilta.

Lentokotelo eli flightcase: Nämä kotelot ovat raskaita kovakuorisia koteloita, jotka on suunniteltu erityisesti lentomatkustamiseen. Ne on rakennettu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja lentoyhtiöt vaativat niitä usein ruumaan meneviä matkatavaroita varten. Ne ovat yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset kotelot, mutta tarjoavat parhaan suojan välineellesi.

Kun valitset koteloa tai laukkua puupuhaltimellesi, ota huomioon erityistarpeesi ja soittimesi vaadittava suojaustaso. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että kotelo tai laukku on soittimellesi sopivan kokoinen ja että siinä on tarvittavat lokerot ja taskut tarvikkeiden, kuten lehtien, puhdistusliinojen ym soitintarvikkeiden säilyttämiseen

Soitin Laineen verkkokaupassa on runsas valikoima erilaisia, eri hintaisia säilyttämiseen ja kuljettamiseen tarkoitettuja suojaimia puupuhaltimille.  

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa. Myymälämme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa kuljetuslaukku, soitinkotelo, suojapussi, reppu tai gig bag puupuhaltimelle netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 70

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 70

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu