Nylonkieliset kitarat

Nylonkieliset kitarat

Klassinen nylonkielinen akustinen kitara lapselle, aloittelijalle, harrastajalle tai kovan luokan ammattilaiselle

 

Klassinen kitara on perinteinen ja kaunisääninen kielisoitin, jolla on arvokas historia.
Nylonkielisellä klassisella kitaralla on hyvä aloittaa soittoharrastus, ja siksi se onkin usein aloittelevan kitaristin ensimmäinen kitaratyyppi. Aloittelijalle sopii edullinen akustinen kitara, jossa on laminaattikansi ja -koppa. Se on samalla helppohoitoinen ja helpposoittoinen. Aloittelijan kitaran ei siis välttämättä tarvitse olla vielä se parassointisin, mutta perushyvällä laadukkaalla kitaralla pääsee hyvin alkuun. Matalasta oppimiskynnyksestä huolimatta klassisen kitaran todellinen virtuoosimainen hallitseminen vaatii paljon harjoittelua. Laadukas soitin tekee kuitenkin harjoittelusta innostavaa ja palkitsevaa.

Löydä itsellesi laadukas klassinen kitara Soitin Laineen valikoimasta! Meiltä löydät sekä edulliset, luotettavat perussoittimet että ilmaisuvoimaiset laatukitarat. Tutustu siis verkkokaupan valikoimaamme tai tule asioimaan Turun tai Helsingin myymäläämme. Kitaravalikoimamme sijaitsee Turun myymälässä, mutta voit tilata Turusta soittimen kokeiltavaksi myös Helsingin myymäläämme. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

Klassisten kitaroiden perusvalikoimamme koostuu seuraavien laatumerkkien soittimista: Alhambra, Riento, Cascha, Kohala , CortLAG, VGS

Ota rohkeasti yhteyttä kitara-asiantuntijoihimme ja tilaa kitara Soitin Laineelta jo tänään!

 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 39

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 39

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu