Saksofonien kotelot ja gig-bagit

Saksofonien kotelot ja gig-bagit

Saksofonikotelo on suojaava laukku, joka on suunniteltu saksofonin turvalliseen kuljettamiseen tai säilyttämiseen. Niitä on eri kokoisia ja muotoisia saksofonin tyypistä riippuen

 

Joitakin yleisiä saksofonikotelotyyppejä ovat:

 

Kovakuorinen kotelokuljetuslaukku: Nämä on tyypillisesti valmistettu valetusta muovista tai puusta ja tarjoavat parhaan suojan saksofonille. Ne ovat yleensä raskaampia kuin muut kotelot ja sopivat parhaiten ammattimuusikoille, jotka matkustavat usein instrumenttinsa kanssa.

Softshell-kotelo: Nämä kotelot on valmistettu kankaasta tai nahasta, ja niissä on vähemmän jäykkä tuki kuin kovakuoriset kotelot. Ne ovat kevyempiä ja kannettavampia, joten ne ovat suosittu valinta opiskelijoille ja satunnaisille soittajille.

Keikkalaukku: Nämä ovat softshell-koteloita, joissa on lisäpehmusteet ja taskut tarvikkeille. Niissä on usein reppumaiset hihnat kuljetuksen helpottamiseksi.

Lentokotelo eli flightcase: Nämä ovat kovakuorisia koteloita, jotka on suunniteltu kestämään lentomatkojen ankaruutta. Ne ovat usein raskaampia ja kalliimpia kuin muun tyyppiset kotelot.

Saksofonikoteloa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon tarvittava suojaustaso, kuljetettavan saksofonin tyyppi ja matkustustiheys. Hyvin istuva kotelo, joka tarjoaa riittävän suojan, voi auttaa varmistamaan instrumentin pitkäikäisyyden ja laadun.

Tutustu Soitin Laineen laajaan valikoimaan ja tilaa saksofonilaukku, -kotelo netistä!

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa. Myymälämme sijaitsevat  Turussa ja Helsingissä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 25

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 25

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu