Huilun kotelot ja suojapussit

Huilun kotelot ja suojapussit

Huilukotelo eli suojakotelo, on suunniteltu erityisesti huilun säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kotelon, pussin tai gig-bagin tarkoitus on suojata huilua mahdollisilta iskuilta ja vaurioilta, lämpötilan muutoksilta, kosteudelta tai muilta ympäristötekijöiltä.

 

Kotelot ja pussit ovat välttämättömiä lisävarusteita muusikoille, jotka haluavat suojata soittimiaan niitä kuljettaessaan

 

Laukut huiluille - Huilukotelo, huilulaukku, piccolokotelo, gig bag, kotelon suojapussi

 

Huilukoteloissa on tyypillisesti jäykkä ulkokuori, joka on valmistettu materiaaleista, kuten puusta, muovista tai eri materiaalien yhdistelmistä. Kotelon sisäpuoli on pehmustettu vaahtomuovilla, sametilla tai muilla pehmeillä materiaaleilla ja ne tukevat huilua ja estävät sitä liikkumasta kuljetuksen aikana. Tämä pehmuste auttaa myös vaimentamaan iskuja ja tärinää, jotka voivat vahingoittaa instrumentin herkkiä osia.

Huilukoteloissa on usein lokeroita tai taskuja lisätarvikkeille, kuten puhdistuspuikolle, liinalle, varaosille ja ehkä jopa nuoteille. Joissakin koteloissa voi olla myös aukko puhdistuspuikkoa varten, jolloin puikko pysyy kuljetuksen aikana tukevasti paikallaan. Lisäksi monissa nykyaikaisissa huilulaukuissa on ergonomiset kahvat, olkahihnat tai jopa pyörät, jotka helpottavat kantamista, erityisesti Jos kyseessä on suurempi tai raskaampi kotelo, kuten esimerkiksi lentolaukku.

Huilukoteloiden muotoilu ja ominaisuudet voivat vaihdella suuresti riippuen valmistajasta, varastoitavan huilun tyypistä (C-huilu, piccolo, alttohuilu jne.) ja käyttötarkoituksesta (satunnainen kuljetus, ammattiesitykset jne.). Kaiken kaikkiaan huilukotelo on huilunsoittajien välttämätön lisävaruste, joka varmistaa soittimen turvallisuuden ja pitkäikäisyyden.

Tutustu Soitin Laineen laajaan valikoimaan ja tilaa kotelo, laukku, gig bag tai pussi huilulle suoraan netistä!

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa. Myymälämme sijaitsevat  Turussa ja Helsingissä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu