Musiikkitietokoneet ja ohjelmat

Musiikkitietokoneet ja ohjelmat

Musiikinteko-ohjelmat ja tietokoneet ovat studiopaketin tärkeitä komponentteja. Musiikkia voi tehdä monilla erilaisilla ohjelmilla kuten esimerkiksi Cubase, Pro Tools, Ableton, FL Studio, Studio One. Kaikki musiikin tekoon tarkoitetut ohjelmat soveltuvat myös elektronisen musiikin tekemiseen. 

 

Sekvensseri- ja äänitysohjelmat, VST-Instrumentit ja samplekirjastot sekä tietokoneet musiikin tekemiseen Soitin Laineelta

 

Niin kauan kuin ääniteollisuus on käyttänyt digitaalisia työkaluja studioissaan, on Soitin Laine ollut mukana toimittamassa laitteita ja ohjelmia niin isompiin kuin pienempiinkin studioihin. 2000-luvulla kotistudiot alkoivat yleistyä ja laitteiden hinta alkoi pudota kuluttajille sopivalle tasolle mahdollistaen musiikin helpon luomisen lähes jokaiselle. IT-pohjaisesta studioteknologiasta onkin Soitin Laineelle tullut vuosien saatossa äärimmäisen vahva osa-alue. Ammattitaitoomme luottavat niin vasta-alkajat, harrastajat kuin kovan luokan ammattilaiset. Suunnittelemme asiakkaiden toiveiden mukaan niin isoja kuin pieniäkin ratkaisuja annettua budjettia noudattaen. Meiltä saat rautaisen ammattitaidon tarvitsemiesi laitteiden hankkimiseen ja aina edulliseen hintaan. Olemme myyneet softaa ja tietokoneita netistä jo vuodesta 2003. Jos tiedät mitä tarvitset, voit tilata tarvitsemasi tuotteet suoraan Soitin Laineen verkkokaupan laajasta valikoimasta. Muutoin voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme niin katsotaan yhdessä käyttötarkoitukseesi ja budjettiisi sopiva kokonaisuus.
 

Musiikkitietokoneet ja -ohjelmat aloittelijalle, harrastajalle sekä ammattilaiselle, parhailta valmistajilta

 

Valikoimastamme löytyy tietokone musiikin tekemiseen sekä paras ja helppokäyttöinen musiikinteko-ohjelma mm. seuraavilta merkeiltä Steinberg Cubase, Ableton Live, Image-line FL Studio, Arturia, Spectrasonics, Best Service, Celemony, Antares, X-Audio musiikkitietokoneet.

 

Meillä on lähes kaikkea, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta ota rohkeasti yhteyttä! Soita numeroon 0404561261 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 323

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 323

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu