Sähkökitaran kielisetit

Meiltä löytyy sähkökitaran kielet joka lähtöön, niin yleisimpään 6-kieliseen, kuin harvinaisempiin 7- /8- ja 9-kielisiin sähkökitaroihin

 

On olemassa paljon erilaisia sähkökitaran kielisettejä, mm.eri paksuisia ja esim. nikkelikielet ja teräskielet soivat hieman eri kirkkaudella. Elixir:in kielissä käytetään erilaisia pinnoitteita, jotka vaikuttavat kielten käyttöikään ja soittotuntumaan. Optiweb-päällyste on enemmän normaalin kielen tuntuinen. Nanoweb -pinnoite taas on liukkaamman tuntuinen päällyste, varsinkin silloin, jos soittosormet ovat kosteat.

Sopivat kielet löytyvätkin yleensä kokeilemalla useampia erilaisia vaihtoehtoja. 

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä etsimäsi tuote sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "sähkökitaran kielet" ja ylläty haun nopeudesta.

Meiltä saat sähkökitaraasi mm. seuraavien valmistajien kielet ja kielisetit: Rotosound, D´Addario, Ernie BallElixir, GHS, Thomastik-Infeld

Tilaa sähkökitaran kielet verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai tule asioimaan Turun Maariankadun myymäläämme, jossa koko kielivalikoimamme sijaitsee!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 91

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 91

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu