Sähkökitarat

Sähkökitarat

Sähkökitara on 1930-luvulla kehittynyt mikrofoneilla varustettu versio akustisesta kitarasta. Sähkökitara nimi tulee siitä, että sähkökitarassa on sähkömagneettiset mikrofonit, jotka muuttavat kielten värähtelyn sähköisiksi signaaleiksi. Signaalit vahvistetaan kuuluvaksi ääneksi erillisellä vahvistimella. Sähkökitaran ja vahvistimen välille kytketään kitarakaapeli.

 

Hyvä sähkökitara aloittelijalle, lapselle, tosi harrastajalle ja ammattilaiselle löytyy Soitin Laineen monipuolisesta valikoimasta

 

Sähkökitara aloittelijalle - sähkökitara setti - Ibanez, fender, lasten sähkökitara - käytetty sähkökitara - vasenkätinen sähkökitara. Vasuri on aina haaste, mutta meiltä löytyy myös sellainen.

 

Sähkökitara löytyy netistä tai Turun myymälästä. Sähkökitarat legendaarisilta kitaravalmistajilta, kuten myös tuoreemmiltakin merkeiltä, jotka tarjoavat edullisempia ja persoonallisempia vaihtoehtoja kestäville klassikoille.

Sähkökitara ja akustinen kitara eroavat toisistaan siten, että sähkökitaraan on asennettu mikrofonit ja siinä on huomattavasti litteämpi runko kuin akustisessa kitarassa. Aloittelijan sähkökitaran valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota painoon, painotukseen, kaulan muotoon ja paksuuteen sekä kielten korkeuteen.

Fender Stratocaster sähkökitarat sopivat ominaisuuksiensa puolesta erityisen hyvin rock- ja heavymusiikkiin, juurevaan blues- ja countrymusiikkiin, iskelmämusiikkiin, popmusiikkiin ja muuhun vastaavaan kevyempään, letkeään soitantaan. Jos taas olet enemmän punkmusiikin ystävä, voisi ehkä hieman "räyhäkkäämmän" ääninen Fender Telecaster ja muut samantyyppiset sähkökitarat olla sinun valintasi.

 

Sähkökitarat useilta eri valmistajilta

 

Sähkökitara merkit: ESP LTD, Gibson, PRSEpiphone, Hagström, Höfner, Ibanez, Gretsch, Fender ja Squier valmistajien sähkökitarat, jotka kestävät aikaa ja joita kelpaa soittamisen lisäksi katsellakin. Todella edullinen, voisi sanoa jopa halpa sähkökitara löytyy Epiphonelta tai Squierilta. Myös aloittelijan sähkökitara paketit tekevät harrastuksen aloittamisesta helppoa. Sähkökitara paketti, valmis "setti", voi olla aloittelijalle riittävän hyvä. Sähkökitara ja vahvistin, sekä tarvikkeet kuiten pussi, viritin, johto ja plektra, kuuluvat yleensä settiin. Käytetyt sähkökitarat saattavat joskus löytää tiensä verkkokauppamme valikoimaan. Käytettyjä sähkökitaroita kannattaa myös tiedustella suoraan Turun kitaramyynnistämme.

Sähkökitara tarvitsee kaverikseen kitaravahvistimen. Jos päädyt ostamaan kaikki erikseen niin valitse ensin itsellesi hyvä sähkökitara ja suuntaa sen jälkeen tutustumaan kitaravahvistinten valikoimaan. Muista tilata myös sähkökitaran kielet. Varakielet kannattaa pitää aina lähettyvillä. Yhden varasetin pitäminen lähettyvillä ei ole koskaan pahasta.

Soitin Laineella on Turussa oma kitarahuolto, jolta sähkökitaran kieltenvaihto käy käden käänteessä.

 

Erilaiset sähkökitarat kannattaa tilata suoraan Soitin Laineelta. Meiltä löytyy hyvä sähkökitara aloittelijalle, myös lasten sähkökitara. Täytämme myös vaativan ammattilaisen tarpeet. Jos valinnanvaikeus iskee, ota yhteyttä tai tule käymään Turun myymälässämme, niin autamme oikean sähkökitaran äärelle.

 

Käytä nopeaa hakuamme ja löydä etsimäsi sähkökitara vain sekunnin murto-osassa
Muutamia suosittuja sähkökitaroita

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 140

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 140

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu