Sähkökitarat

Sähkökitarat

Tutustu Soitin Laineen kattavaan sähkökitaravalikoimaan.

Soitin Laineen monipuolisesta valikoimasta löydät kaikenlaiset sähkökitarat ja kitaratarvikkeet.

· Sähkökitarat parhailta valmistajilta, jokaiselle soittajalle

Laajasta sähkökitaroiden valikoimastamme täältä Turun myymälästämme löydät sähkökitarat legendaarisilta kitaravalmistajilta, kuten myös tuoreemmiltakin merkeiltä, jotka tarjoavat edullisempia ja persoonallisempia vaihtoehtoja kestäville klassikoille.

Laatuvalmistajien joukosta löydät esimerkiksi Gibson, PRSEpiphone, Hagström, Höfner, Ibanez, Gretsch, Fender ja Squier valmistajien sähkökitarat, jotka kestävät aikaa ja joita kelpaa soittamisen lisäksi katsellakin. Myös edulliset Volt -kitarapaketit tekevät harrastuksen aloittamisesta helppoa.

Sähkökitaran ja akustisen kitaran eroja ovat sähkökitaraan asennetut mikrofonit ja huomattavasti litteämpi runko. Sähkökitaran valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota painoon, painotukseen, kaulan muotoon ja paksuuteen sekä kielten korkeuteen. Esimerkiksi Fender Stratocaster sähkökitarat sopivat ominaisuuksiensa puolesta erityisen hyvin rock- ja heavymusiikkiin, juurevaan blues- ja countrymusiikkiin, iskelmämusiikkiin, popmusiikkiin ja muuhun vastaavaan kevyempään, letkeään soitantaan. Jos taas olet enemmän punkmusiikin ystävä, voisi ehkä hieman "räyhäkkäämmän" ääninen Fender Telecaster ja muut samantyyppiset sähkökitarat olla sinun valintasi.

Sähkökitara tarvitsee kaverikseen kitaravahvistimen – nekin löydät meiltä! Valitse valikoimasta sähkökitara ja suuntaa sen jälkeen tutustumaan kitaravahvistinten valikoimaan.

Oli tyylisi mikä hyvänsä, tilaa sähkökitarat aina edullisesti ja nopeasti Soitin Laineelta! Jos valinnanvaikeus iskee, ota yhteyttä tai tule käymään täällä Turun myymälässämme, niin autamme oikean sähkökitaran äärelle.


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 123

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 123

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu