Nokkahuilut

Nokkahuilut

Nokkahuilu on puupuhaltimiin kuuluva soitin, jota soittaja kirjaimellisesti puhaltaa suukappaleeseen eli ”nokkaan”. 

Nokkahuilu on usein ensimmäisiä soittimia, mitä peruskoulun musiikkitunneilla opetellaan. Nokkahuilulle ovat säveltäneet mm.Vivaldi ja Bach. Kuitenkin, monen ensimmäinen mielikuva nokkahuilusta varmasti onkin vaalea muovinen nokkahuilu, jolla puhalleltiin menemään Ostakaa makkaraa. 

Muovinen nokkahuilu on hyvä valinta koulukäyttöön, koska se on helppo pestä ja pitää hygieenisenä. Valikoimastamme löydät muoviset Suzukin, Yamahan ja Caschan nokkahuilut lukuisissa eri väreissä, alttona ja sopraanona, englantilaisella ja saksalaisella otteella. Kaikille jotakin! Tilaa esimerkiksi koululuokalle pirteä valikoima värikkäitä sopraanonokkahuiluja, niin musiikkitunnit ovat asteen verran hauskempia.

Soitin Laineella on iso valikoima eri hintaisia ja erilaisia nokkahuiluja. Meillä myydään myös puusta valmistettuja nokkahuiluja. Mollenhauer puiset nokkahuilut, ovat hyvä vaihtoehto, jos suosit niitä muovisten sijaan. Puisten nokkahuilujen valikoimasta löytyy myös edistyneemmälle nokkahuilun soittajalle esimerkiksi bassonokkahuilut.

Tilaa puinen tai muovinen nokkahuilu netistä!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 78

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 78

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu