Kitaracombot Roland & BOSS

Kitaracombo on kätevä sähkökitaran vahvistinpaketti, jossa saat samoissa kuorissa kaiuttimet, säätimet ja liitännät. Kitaracombo on siis sähkökitaran yhdistelmävahvistin. Kitaracombo kulkee näppärän kokonsa puolesta helposti mukana myös minimaalisemmalla matkavarustuksella, pienimmät yhdistelmävahvistimet kantaa kevyesti vaikka selässä.

 

BOSS Katana vahvistin

 

BOSS Katana on suorastaan legendaarinen vahvistinsarja, josta löytyy myös erittäin suositut kitaracombot. BOSSin valmistamat Katana-vahvistimet ovat nousseet suureen suosioon niiden helppokäyttöisyyden, monipuolisuuden ja lyömättömän laadun ansiosta. Katana-vahvistinsarja tarjoaa uskomattoman valikoiman soundeja, efektejä ja ominaisuuksia.

Kun tarvitset yhden laitteen täydelliseen lopputulokseen, suosittelemme lämpimästi Katanaa!

 

Roland yhdistelmävahvistimet

 

Roland vahvistimet ovat toinen erinomainen valinta kenelle tahansa, mihin tilanteeseen tahansa. Kätevät yhdistelmävahvistimet sopivat erityisen hyvin koti- ja harjoittelukäyttöön, kaikkiin genreihin ja kaiken tasoisille kitaristeille. Pitkän linjan valmistajana Roland on hionut vahvistinten sävykäyttäytymisen, taajuuskorjauksen ja tehonsäädön vastaamaan vaativimpienkin soittajien mieltymyksiä.

Tutustu Rolandin monipuoliseen valikoimaan ja valitse itsellesi paras kitaravahvistin!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu