Mikrofonit Rode

Mikrofonit Rode

Mikrofoni puhelimeen, studioon ja keikalle

 

Mikä Røde on?

 

Rode on arvostettu australialainen ääniteknologiayritys, joka suunnittelee ja valmistaa mikrofoneja ja niihin liittyviä lisävarusteita, ääniliitäntöjä ja -konsoleita sekä ääniohjelmistoja.

 

Miksi Roden mikrofonit ovat niin suosittuja?

 

Rode-mikrofonit ovat suosittuja niiden äänenlaadun, kestävyyden ja hinta-laatusuhteen ansiosta. Tässä on muutamia Rode-mikrofonien suosittuja malleja ja niiden käyttötarkoituksia:

 

  1. Rode NT1: Rode-mikrofonien suosituin malli. Se on suuntakuvioltaan kardioidimikrofoni, joka soveltuu erinomaisesti äänitysstudioihin ja lauluäänityksiin. NT1 tarjoaa erittäin alhaisen kohinan ja selkeän äänenlaadun.

  2. Rode NT1 5th gen: Viimeisin versio erittäin suositusta NT-1A mikrofonista. Se soveltuu lauluäänityksiin, akustisen kitaran tallennukseen ja yleisesti studioäänityksiin. NT1 5th Gen tarjoaa läpinäkyvän äänen, laajan dynamiikan ja vähäisen pohjakohinan. Uutena ominaisuutena Dual Connect -lähtö. Se mahdollistaa sekä XLR-, että USB-liitännän yhtäaikaisen käytön.

  3. Rode NT2: Monipuolinen studiomikrofoni, jossa on valittavissa kolme eri suuntakuviovaihtoehtoa (kardioidi, omnidirectional ja figuuri-8). Se sopii hyvin äänittämiseen eri äänilähteistä, kuten lauluista, akustisista soittimista ja perkussioista.

 

Tilaa Roden mikrofonit netistä! Edulliset hinnat, nopea toimitus!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu