Elektroakustiset kitarat

Elektroakustiset kitarat

Elektroakustinen kitara on teräskielinen akustinen kitara, jossa on mikrofoni, joten kitaran voi kytkeä vahvistimeen kuten sähkökitaran.

 

Hyvä elektroakustinen kitara löytyy Soitin Laineelta

 

Teräskielinen akustinen kitara on kuusikielinen kielisoitin, jonka kielet on valmistettu teräksestä. Soitin Laineen laajasta valikoimasta löytyy 6-kielinen kitara, western-mallinen kitara, jumbo-mallinen kitara, 12-kielinen kitara, 12-kielinen western-mallinen kitara, resonaattorikitara, vasenkätinen kitara, sekä sikarilaatikkokitara.

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä etsimäsi tuote sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen tai kategorian nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "teräskielinen" ja ylläty haun nopeudesta.

Merkkejämme ovat mm. FenderMartin Guitars & CoTakamineSigma Guitars
GretschLAG guitarsEpiphone, KingCascha.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa teräskielinen kitara netistä tai poikkea asioille myymäläämme Turkuun, jossa on suurin kitaravalikoima.

 


Alapuolelle olemme listanneet joitakin varastossa olevia kitaroitaVerkkokauppamme runsas valikoima teräskielisiä akustisia kitaroita


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 48

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 48

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu