Sähköbasson kielet

Sähköbasson kielet

Meiltä löytyy bassokitaran kielet joka lähtöön, niin yleisimpään 4-kieliseen, kuin 5- ja 6-kieliseenkin bassoon

 

On olemassa paljon erilaisia sähköbasson kielisettejä, mm.eri paksuisia ja esim. nikkelikielet ja teräskielet soivat hieman eri kirkkaudella. Elixir:in kielissä käytetään erilaisia pinnoitteita, jotka vaikuttavat kielten käyttöikään ja soittotuntumaan. Optiweb-päällyste on enemmän normaalin kielen tuntuinen. Nanoweb -pinnoite taas on liukkaamman tuntuinen päällyste, varsinkin silloin jos soittosormet kosteat.

Sopivat kielet löytyvätkin yleensä kokeilemalla useampia erilaisia vaihtoehtoja. 

Käytännössä kaikki bassokielet perustuvat kahteen komponenttiin: ydinjohtimeen ja käärelangan ympärille. Kierrelanka on kiedottu ytimen ympärille, ja tämä käärintälanka muodostaa keskeisen eron flatwound ja roundwound kielten välillä. Roundwound kielissä (jotka olivat todennäköisesti mukana bassossasi, kun ostit sen), käärintälanka on pyöreä lanka, ja voit tuntea yksittäisten kääreiden harjanteet sormiesi alla. Flatwound kieleissä käärintälanka on litistetty, eikä kääreiden välissä ei ole tuntuvia kohoumia.

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä etsimäsi tuote sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "bassokitaran kielet" ja ylläty haun nopeudesta.

Meiltä saat bassoosi mm.seuraavien valmistajien kielet ja kielisetit: Rotosound, D´addario, Ernie BallElixir, GHS, Thomastik-Infeld

Tilaa bassokitaran kielet verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai tule asioimaan Turun Maariankadun myymäläämme, jossa koko kielivalikoimamme sijaitsee!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 79

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 79

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu