Klarinetit

Klarinetit

Klarinetti on puupuhaltimiin kuuluva soitin, jossa on lähes koko soittimen pituinen sylinterimäinen poraus. Klarinetissa on yksinkertaisella ruokolehdellä varustettu suukappale. Yleisin klarinetti on B-klarinetti ja se on n.66cm pitkä. Klarinetti valmistetaan yleensä puusta. Yleisin käytetty puumateriaali nykyään on grenadilla ja joskus harvoin ruusupuu. Oppilas-klarinetteja valmistetaan myös ABS-muovista

 

Klarinetti aloittelijalle, lapselle ja ammattilaiselle - Hyvä klarinetti jokaiselle soittajalle netistä

 

Bb-klarinetti - Eb-Klarinetti - C-Klarinetti - D-Klarinetti - A-Klarinetti - Bassoklarinetti, - Basettiklarinetti  - Alttoklarinetti.

 

Klarinetti hinta:

 

Se, että mitä klarinetti maksaa, riippuu klarinetin tyypistä, valmistusmateriaalista sekä työn laadusta. Klarinettien hinnat vaihtelevat joistakin sadoista Euroista tuhansiin Euroihin. Yleensä edullisin klarinetti lapselle tai aloittelijalle, on valmistettu ABS-muovista. Puhutaan ns. oppilas-klarinetista. Esim. Buffet Crampon PRODIGE maksaa vain 595€. Bassoklarinetti on hintaluokan yläpäässä ja se maksaa huomattavasti enemmän, jopa 14.000 Euroa. Esim. Buffet TOSCA BC1195 Bassoklarinetin hinta on 13950 Euroa. Soitin Laineella myydään klarinetteja eri hintaluokissa. Tutustu laajaan valikoimaan verkkokaupassamme ja löydä itsellesi paras klarinetti.

Meiltä voi ajoittain löytyä myös käytetty klarinetti. Käytetyt puupuhaltimet-kategoria kannattaakin aina välillä tarkistaa. Kaikki käytetyt klarinetit eivät välttämättä ehdi verkkokauppamme valikoimaan. Käytettyjä klarinetteja kannattaakin tiedustella suoraan myynnistämme, Turusta tai Helsingistä.

Klarinetit parhailta valmistajilta. Valikoimassamme laaja Buffet Crampon mallisto ja myös muita merkkejä, kuten Selmer, Jupiter, Yamaha

Klarinetti on yksi aloittelijoille helpoimmista ja sopivimmista puupuhallinsoittimista.

 

Tilaa klarinetti Soitin Laineelta. Ota yhteyttä Turun tai Helsingin myymälän klarinettiasiantuntijoihin.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 71

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 71

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu