Klassiset kitarat 4/4

Klassiset kitarat 4/4

Klassinen kitara on perinteinen ja kaunisääninen kielisoitin, jolla on arvokas historia. Klassisen kitaran nykyinen muoto syntyi 1800-luvulla espanjalaisen Antonio de Torres Juradon jäljiltä. 

 

4/4-kokoinen klassinen kitara aloittelijalle, harrastajalle tai kovan luokan ammattilaiselle

 

Nylonkielinen klassinen kitara on hyvä aloittelijalle, koska se on kevyempi soittaa ja armollisempi sormille. Jotta soittaminen olisi helppoa, tulee kitaran koko valita oikein. Jos aloittava kitaristi on teini-ikäinen tai sitä vanhempi, on 4/4, eli täysikokoinen nylonkielinen kitara usein ensimmäinen kitaran koko. Kuitenkin, astetta pienempi 3/4 kitara voi joskus olla lapselle tai aloittelijalle sopivampi vaihtoehto. Koska lapset ovat eri kokoisia, kitaran oikean koon valitseminen selviää parhaiten vain kokeilemalla. 

Matalasta oppimiskynnyksestä huolimatta klassisen kitaran todellinen virtuoosimainen hallitseminen vaatii paljon harjoittelua. Laadukas soitin tekee kuitenkin harjoittelusta innostavaa ja palkitsevaa.

Meiltä löydät sekä edulliset, luotettavat perussoittimet että ilmaisuvoimaiset laatukitarat. Kitaran hinta ei enää tänä päivänä ole este harrastuksen aloittamiselle. Edullisin, voisi sanoa jopa halpa kitara, maksaa vain 135€. Meiltä löytyy nylonkielisiä kitaroita joka hintaluokassa ja jokaiseen tarpeeseen. Tutustu siis verkkokauppamme valikoimaan tai tule asioimaan Turun tai Helsingin myymäläämme. Kitaravalikoimamme sijaitsee Turun myymälässä, mutta voit tilata Turusta soittimen kokeiltavaksi myös Helsingin myymäläämme. Viikoittainen kuljetuksemme Turun ja Helsingin myymälöiden välillä on turvallinen tapa siirtää soitin kaupungista toiseen.

Klassisten kitaroiden perusvalikoimamme koostuu seuraavien laatumerkkien soittimista: Alhambra, Riento, Cascha, Kohala.

Ota rohkeasti yhteyttä kitara-asiantuntijoihimme ja tilaa hyvä klassinen kitara Soitin Laineelta jo tänään!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 32

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 32

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu