Virtuaali-instrumentit / Plug-ins

Virtuaali-instrumentit / Plug-ins

VST-instrumentti tai Virtual Studio Technology -instrumentti on ohjelmistopohjainen musiikki-instrumentti, jota voidaan käyttää digitaalisessa äänityöasemassa (DAW) tai musiikin tuotantoohjelmistossa. VST-instrumentit ovat eräänlainen VST-laajennus, joka tarkoittaa "Virtual Studio Technology". VST on Cubase DAW-ohjelmistostaan tunnetun Steinbergin kehittämä teknologia.

 

Soitin Laineen nettikaupassa on monipuolinen valikoima plugineja erilaisiin studio-ohjelmiin

 

Mihin virtuaali-instrumenttejä ja plugineja voi käyttää?

 

Virtuaali-instrumentteja ja -plugineja voi käyttää esimerkiksi säveltämiseen, äänisuunnitteluun sekä valmiiden sovitusten tuottamiseen.

 

Mitä softa-instrumentit yleensä sisältävät?

 

Softa-instumentit eli äänikirjastot sisältävät yleensä valtavan valikoiman erilaisia soittimia, luuppeja, efektejä ja soundeja, jotka päästävät luovuuden valloilleen.

 

Spectrasonics softainstrumentit

 

Spectrasonics virtuaali-instrumentit ovat ammattikäyttöön soveltuvia instrumentti- ja efektikokoelmia, joita on hiottu jopa vuosikymmenen verran. Jos olet sitä mieltä, että vain täydellinen on riittävän hyvää, on Spectrasonics sinun valintasi! Yhdestä paketista löydät yli 10 000 aitoa, huippulaadukasta soundia jotka tuovat maailman parhaimpien soitinten ja soittajien soinnut studioosi.

Rumpalin ja rumpusoundeja kaipaavan kannattaa tutustua Toontrackin tuotteisiin, joista löytyy varmasti maailman parhaat rumpusoftat!

Mikäli tarvitset apua sopivimman plugin-paketin löytämiseen, ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi niin autamme löytämään oikean ratkaisun virtuaali-instrumenttien maailmaan.

Tilaa softat studioon edullisesti netistä!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 276

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 276

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu