Trumpetin ja flyygelitorven laukut ja gig bagit

Trumpetin ja flyygelitorven laukut ja gig bagit

Kotelot, laukut ja pussit ovat välttämättömiä lisävarusteita muusikoille, jotka haluavat suojata soittimiaan niitä kuljettaessaan

 

Trumpettikotelo - kornettikotelo - flyygelitorven kotelo - laukku - pussi  - gig bag

 

Tässä on joitain yleisiä vaihtoehtoja:

 

Kovakuoriset kotelot: Nämä kotelot tarjoavat eniten suojaa soittimellesi. Ne on valmistettu kovista, kestävistä materiaaleista, kuten puusta tai muovista, ja ne on suunniteltu kestämään iskuja ja kovaa käsittelyä kuljetuksen aikana. Niissä on yleensä muotoon istuva sisäpuoli, joka pitää instrumentin turvallisesti paikallaan, ja niissä on usein lukitusmekanismit turvallisuuden lisäämiseksi.

Softshell-kotelot: Nämä kotelot on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, kuten nailonista tai kankaasta, ja ne ovat yleensä kevyempiä ja helpompia kuljettaa kuin kovakuoriset kotelot. Ne tarjoavat jonkin verran suojaa naarmuilta ja pieniltä kolhuilta, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä tukevia kuin kovakuoriset kotelot. Niissä on usein olkahihnat tai repun hihnat kuljettamisen helpottamiseksi.

Keikkalaukut: Keikkalaukut ovat samanlaisia kuin softshell-kotelot, mutta ovat vielä kevyempiä ja kannettavampia. Niissä on yleensä minimaalinen pehmuste ja ne on suunniteltu lyhyille matkoille tai instrumentin kuljettamiseen kaupungissa. Niitä ei suositella pitkän matkan matkoille tai instrumentin suojaamiseen kovilta iskuilta.

Lentokotelot eli flightcaset: Nämä kotelot ovat raskaita kovakuorisia koteloita, jotka on suunniteltu erityisesti lentomatkustamiseen. Ne on rakennettu kestämään lentomatkojen ankaruutta, ja lentoyhtiöt vaativat niitä usein ruumaan meneviä matkatavaroita varten. Ne ovat yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset kotelot, mutta tarjoavat parhaan suojan välineellesi.

Kun valitset koteloa tai laukkua soittimellesi, ota huomioon erityistarpeesi ja soittimesi vaadittava suojaustaso. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että kotelo tai laukku on soittimellesi sopivan kokoinen ja että siinä on tarvittavat lokerot ja taskut tarvikkeiden, kuten suukappaleiden, puhdistusliinojen ym soitintarvikkeiden säilyttämiseen

Tutustu Soitin Laineen laajaan valikoimaan ja tilaa trumpettikotelo, kornettikotelo, flyygelitorven kotelo, laukku, gig bag tai pussi netistä!

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa. Myymälämme sijaitsevat  Turussa ja Helsingissä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu