PA-kaapit, aktiiviset

PA-kaapit, aktiiviset

Aktiivikaiuttimet ovat kaiuttimia, joissa vahvistinyksikkö on sisäänrakennettu. Aktiivinen kaiutin sisältää kaiuttimen, jakosuotimen ja erilliset sisäänrakennetut päätevahvistimet jokaiselle kaiutinelementille erikseen. Aktiiviset kaiuttimet voidaan liittää suoraan äänilähteeseen ilman erillistä vahvistinta.

Aktiivisissa kaiuttimissa on tuloliitännät äänisignaaleille, kuten XLR, 1/4 tuuman ja joskus RCA- tai muun tyyppisten signaalien tuloliittimet. Joissakin malleissa on myös lähtöliitännät, joiden avulla käyttäjät voivat ketjuttaa useita kaiuttimia tai liittää ne muihin äänilaitteisiin. Aktiivisessa kaiuttimessa voi olla myös Bluetooth-ominaisuus. Voit toistaa langattomasti ääntä erilaisissa tilanteissa esimerkiksi puhelimelta, tabletilta, tietokoneelta. Bluetoothilla varustettuja PA-kaiuttimia on usein mahdollista myös parittaa.

Aktiivisessa kaiuttimessa on usein sisäänrakennetut säätimet äänenvoimakkuuden, taajuuskorjauksen (taajuuskorjauksen) ja muiden asetusten säätämiseksi. DSP-tekniikka voidaan sisällyttää tarjoamaan signaalinkäsittelyominaisuuksia, jolloin käyttäjät voivat optimoida kaiuttimen suorituskyvyn eri ympäristöissä tai sovelluksissa.

Kun valitset aktiivisia PA-kaiuttimia, ota huomioon teholuokitus, kaiuttimien koko, siirrettävyys, liitäntävaihtoehdot ja käyttötarkoituksen erityistarpeet. Kysy neuvoa Soitin Lainelta varmistaaksesi, että ne vastaavat vaatimuksiasi äänenlaadun ja suorituskyvyn suhteen.

Soitin Laineella myydään aktiivikaiuttimia jokaiseen käyttötarkoitukseen. Meiltä löytyy suosittu pieni bose aktiivikaiutin sekä myös muut pienet aktiivikaiuttimet parhailta merkeiltä, kuten esimerkiksi JBL, Mackie, Alto, RCF ART.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 32

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 32

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu