Vaskipuhaltimet

Vaskipuhaltimet

Vaskipuhaltimet on soitinryhmä, johon kuuluu niin isoja kuin pienempiäkin torvia. Trumpetti, pasuuna, käyrätorvi ja tuuba. Edellämainitut, yleisimpien vaskipuhaltimien nimet ovat monille tuttuja, mutta näiden lisäksi valikoimiimme kuuluu hieman harvinaisempiakin vaskisoittimia: näitä ovat esim. pikkolotrumpetti, kornetti, flyygelitorvi, sousafoni, alttotorvi, tenoritorvi ja baritonitorvi eli eufonium. Baritonitorvia löytyy myös kompensoituna. Vaskipuhaltimia käytetään kaikenlaisessa musiikissa klassisesta jazziin sekä funkista marsseihin, ja ilahduttavasti puhallinsektiot ovat viime vuosina tehneet näyttävät paluun myös pop- ja rock-lavoille sekä TV:n musiikkiohjelmiin.

 

Vaskisoittimet taskutrumpetista tuubaan

 

Sinfoniaorkesterin vaskipuhaltimet - Vaskipuhaltimet lapselle, aloittelijalle ja ammattilaiselle - Kaikki vaskisoittimet löydät Soitin Laineelta

 

Soitin Laineella vaskisoittimet ovat aina näytelleet tärkeää osaa, ja meiltä saat parhaat soittimet ja tarvikkeet ympäri maailman. Perinteikkäiden eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten merkkien (Alexander, B&S, Besson, Hans Hoyer, Schilke, Van Laar, Bach, King, Conn, Courtois, Denis Wick) lisäksi valikoimiimme kuuluu tavaraa mm. Kaukoidästä (Jupiter, XO, Okura), Brasiliasta (Marcus Bonna) ja Uudesta-Seelannista asti (Bremner)! Myös runsas valikoimia suukappaleita, sordiinoja, koteloita ja huoltotarvikkeita on meille itsestäänselvyys. Ja jos mielessä kangastelee jokin vieläkin erikoisempi vaskisoitin - vaikkapa alppitorvi, bassotrumpetti, pikkolopasuuna tai helikon - niin ole rohkeasti yhteydessä: kaikkia näitäkin on erikoistilauksesta saatavilla.

 

Tilaa vaskisoittimet netistä tai asioi Turun tai Helsingin myymälässä.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 1414

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 1414

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu