Bassokitarat

Bassokitarat

Bassokitara eli basso on pop-, rock- ja jazz-musiikissa käytetty instrumentti, jonka avulla bändin soittoon ja äänimaailmaan saadaan tuotua tuntuvaa jykevyyttä. Bassossa on yleensä neljä kieltä. Viisi- tai kuusikieliset bassot ovat myös melko tavallisia. On olemassa myös vielä useampi kielisiä bassoja, mutta ne ovat harvinaisempia. Sähköbasso on sähkökitaran tapaan tehty sähköinen versio akustisesta bassokitarasta. Sähköbassossa on sähkömagneettiset mikrofonit, jotka muuttavat kielten värähtelyn sähköisiksi signaaleiksi. Signaalit vahvistetaan kuuluvaksi ääneksi erillisellä bassovahvistimella. Basson ja vahvistimen välille kytketään kitarakaapeli.

 

Bassokitarat aivan kaikentasoisille soittajille

 

Halpa bassokitara tai bassokitara setti aloittelijalle, laadukas ja hyvä, edullinen basso harrastelijalle sekä huippulaatuinen basso ammattilaiselle. Meiltä löytyy myös akustinen bassokitara, nauhattomat bassot sekä 5-kielinen basso.

 

Mikä basso aloittelijalle?

 

Lyhytskaalainen basso on paras aloittelijalle, koska sitä on pitkäskaalaista bassoa helpompi soittaa. Aloittelijan kannattaa siis kiinnittää huomioita basson kokoon, skaalan ja kaulan pituuteen sekä basson helpposoittoisuuteen. Paras bassokitara löytyy parhaiten kokeilemalla.

Olitpa sitten aloitteleva basisti tai kokenut musiikin ammattilainen, meillä on tarjolla varmasti juuri sinulle sopiva basso.

 

Onko basso helppo soitin ja onko se helpompi kuin kitara?

 

Moni ajattelee, että basso on helpompi soitin kuin kitara, koska siinä on vähemmän kieliä. Kuitenkin, bassolla on hyvä aloittaa soittoharrastus, mutta basson soitto vaatii hyvää rytmitajua ja sen opettelu on vaikeaa, jos sitä ei entuudestaan ole.

 

Meiltä löydät mm. Fender, Squier ja Ibanez bassokitarat

 

Käytä sivustomme kätevää hakutoimintoa ja löydä etsimäsi tuote sekunnin murto-osassa. Aloita kirjoittamaan sivun yläosassa sijaitsevaan hakukenttään tuotteen tai kategorian nimeä ja paina enter. Tämän jälkeen voit tarkentaa hakua suodattamalla hakutulosta. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi "bassokitara" ja ylläty haun nopeudesta.

 

Tutustu laajaan bassokitaroiden valikoimaan tarkemmin verkkokaupassamme ja tilaa sinulle paras bassokitara netistä! Turun myymälässä on laaja valikoima erilaisia bassoja. Edulliset hinnat, nopea ja turvallinen toimitus.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 61

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 61

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu